270-330 EUR biletul de intrare la Scoala de Media BRAT
Luni, 17 Noiembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

BRAT organizeaza in perioada 24-28 noiembrie, o noua editie a Seminarului de media planning. Sesiunea de training are loc la la sediul din Calea Victoriei 126, Et3. si ofera pregatire practica si teoretica in domeniul  planificarii media.

Potrivit organizatorilor, seminarul  se adreseaza  persoanelor ce activeaza in domeniile media, publicitate, marketing, comunicare, cercetare media, media plannerilor, studentilor in marketing, statistica, comunicare. In egala masura insa, cursul se adreseaza si incepatorilor, pentru care recomandam insa un minimum de   6 luni experienta in planificarea de media. Pentru cei avansati,  experienta necesara este de minimum 2 ani.

 Seminarul va fi sustinut de Peter J. Masson, specialist recunoscut la nivel international in planificare si cercetare media, proprietarul softului de planning (SESAME), utilizat de intreaga industrie media din Romania pentru evaluarea rezultatelor SNA FOCUS si SATI.

Participantii au posibilitatea de a opta pentru cursuri de incepatori sau de avansati. Deoarece seminarul contine si sesiuni de intrebari si raspunsuri, precum si utilizarea directa a softului Sesame, grupele sunt limitate din punct de vedere al numarului de participanti, astfel: 20 de cursanti pentru grupa de incepatori si 15 la cea de avansati. Fiecare grupa va beneficia de o zi si jumatate de pregatire. Sala in care se va desfasura seminarul va fi echipata cu un sistem audio.

Taxa de participare pentru membrii BRAT este de 270 Euro / persoana + TVA, pentru modulul de incepatori, si de  330 Euro / persoana + TVA, pentru modulul de avansati. In cazul participantilor ce nu sunt afiliati unui membru BRAT, taxa de participare este de  330 Euro / persoana + TVA, pentru modulul de incepatori, si  400 Euro / persoana + TVA pentru modulul de avansati.

 

  


PUBLICITATE: