2 Silver pentru 40% din business-ul The Practice
Joi, 07 Octombrie 2010
 
Gabriela Lungu, Managing Partner, The Practice.

( AdPlayers, Iulian Toma)

The Practice a castigat doua premii Silver Awards for Excellence la categoria Comunicare Corporatista, in cadrul Galei Romanian PR Award 2010.

Gabriela Lungu (foto), Managing Director al agentiei, a afirmat pentru AdPlayers ca expertiza  de comunicare corporatista premiata de Romanian PR Award, alaturi de comunicarea de criza si comunicare interna reprezinta o categorie de servicii care aduc 40% din veniturile The Practice. Cu o echipa de 9 consultanti, potrivit informatiilor AdPlayers, compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 1,12 Milioane EUR (4.75 Milioane Lei).

„In 2010, a fost un an mult mai activ. A fost mai mult business, chiar daca nu neaparat si mai multi bani, ci mai multa munca”, a afirmat Gabriela Lungu, managing partner The Practice. Oficialul estimeaza ca, din punct de vedere financiar, agentia va avea un business asemanator cu cel de anul trecut. „Nu putem evalua un business numai in cifre. Per total, pana acum 2010 a fost un an foarte bun pentru noi”.

Intrebata ce parere are despre competitie ca membru in juriul editiei din acest an (n.r. castigatorul Agentiei Anului intra in juriul editiei urmatoare) Lungu a declarat. „Pot sa spun ca procesul de jurizare a fost unul riguros si transparent. Din experienta de jurat la alte festivaluri (Sabre, Cannes n.r.)  pot sa spun ca intrecerea PR Award este una foarte serioasa, care sta in rand cu toate marile competitii de profil din lume, motiv pentru care admir organizatorii”

Campaniile castigatoare ale agentiei sunt “Europeanul Anului”, realizata la inceputul lui 2010 pentru Reader’s Digest, si “CORDonul rosu salveaza vieti”, implementata la jumatatea acestui an pentru Cord Blood Center. In 2009, The Practice a fost desemnata Agentia Anului in Romania si nominalizata ca European Newcomer Agency of The Year, iar in 2010 a castigat primul PR Lion pentru Romania la Cannes Lions, cel mai important festival de comunicare din lume.

Mai mult in PR, Festival


PUBLICITATE: