2 700 de voci de copii s-au intrecut pe doua locuri la concursul de dublaj Cinema City - Micile Voci Mari
Luni, 16 Octombrie 2017
 

Credit Cinema City youtube PR / Ranevents

adplayers. info

Giada Giardinelli si Gabriel Dobre sunt cei doi castigatori ai concursului „Micile Voci Mari”, relansat anul acesta de Cinema City Romania. Cei doi au fost premiati cu cate un rol de dublaj in super-animatia „My Little Pony: Filmul”, distribuita de Vertical Entertainment.

Potrivit autorilor concursului, in competitie au fost inregistrate peste 2 700 de probe de voce, de la copii cu varste intre 8 si 16 ani. Castigatorii isi pot auzi vocile la Cinema City, in „My Little Pony: Filmul”, a carui premiera a avut loc pe 13 octombrie.



„Am fost coplesiti de numarul mare de inscrieri si, prin intermediul concursului «Micile Voci Mari», am descoperit nenumarati copii talentati si inspirati, care doresc sa-si urmeze pasiunea pentru actorie. Am avut acum o dovada in plus ca astfel de competitii sunt nu doar potrivite, ci si necesare. In plus, a le oferi unor copii posibilitatea de a inregistra intr-un studio de dublaj, alaturi de profesionisti, poate reprezenta inceputul unei cariere si un vis implinit”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Dintre toti copiii care s-au inscris, au fost selectati 10 finalisti, care au mers la inceputul lunii septembrie in studioul de dublaj Fast Film Production, pentru etapa a doua a concursului: inregistrarea rolurilor de dublaj.

„Toti cei zece au venit la studio emotionati si nestiind la ce sa se astepte. Insa dupa primele cateva duble au reusit sa se relaxeze si sa inteleaga fumusetea dublajului. Poti sa fii personajul pe care il vezi pe ecran si poti sa-i dai culoarea propriei personalitati. Nu exista pasiune mai mare decat cea pe care o pune un copil caruia ii place ceea ce face. Micutii cu voci mari care au venit la studio straluceau de entuziasm. Si toti au inregistrat de parca faceau asta de o viata!”, a adaugat Alexandra Radu, regizorul de dublaj.

Mai multe detalii despre concurs, in filmuletul de mai jos:

 Video, Micile Voci Mari (Youtube)  

Mai mult despre Ranevents

Mai mult in EvenimentConcurs


PUBLICITATE: