Ursus Breweries stie ca doi finalisti in licitatia de media au acelasi furnizor?
Luni, 15 Decembrie 2008
(AdPlayers.ro, Iulian Toma) 

Faptul ca doi competitori din finala licitatiei de media de la Ursus Breweries au acelasi furnizor de media pe piata nu este un secret pentru Ursus Breweries, companie aflata in finala unui proces de licitatie pentru contul de media incepand cu 2009, in a carei finala se gasesc agentille Zenith Media, United Media si Media Investment.

Contactata pentru a comenta informatia potrivit careia United Media si Media Investment ar avea acelasi furnizor de media confirmat chiar de catre sefa agentiei United Media, Dana Bulat, intr-un material publicat in AdPlayers, informatia a produs o reactie neasteptata din partea doamnei Raluca Oprescu (foto)- Marketing Development Manager la Ursus Breweries.

Dupa ce in ultimele doua saptamani a promis o pozitie din partea companiei privind procesul de licitatiei, termene amanate si incalcate consecutiv, vizibil iritata de faptul ca AdPlayers intra in maruntaiele licitatiei de media, oficialul de marketing de la Ursus Breweries a declinat orice invitatie de a comenta informatia, incheind printr-o propozitie care nu are nevoie de niciun comentariu, dar care ne lasa sa intelegem ca organizatorul licitatiei cunoaste foarte bine furnizorii de media.

“Doar n-o sa ne spuneti dumneavoastra cine sunt furnizorii din licitatie” a declarat, pentru AdPlayers, Raluca Oprescu - Marketing Development Manager la Ursus Breweries, care ne-a indemnat sa discutam pe viitor doar prin intermediul departamentului corporate affairs al producatorului si distribuitorului de bere. Din pacate, pana la ora publicarii prezentului material, oficialii de comunicare ai Ursus Breweries nu au putut fi contactati pentru a avea o pozitie.

Reactia executivului de marketing vine la scurt timp dupa ce AdPlayers a publicat faptul ca in finala licitatiei de media Ursus Breweries se afla Zenith Media, United Media si Media Investment. Potrivit Danei Bulat, Managing Director al United Media, agentia de media pe care o conduce are ca furnizor de media agentia The Media Partnership, companie de media care vinde media  agentiilor membre The Group, holding de marketing si comunicare condus de Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola, grup care este prezent la randul sau pe lista scurta a procesului de selectie prin intermediul agentiei Media Investment.


PUBLICITATE: