Zoltan contra Zoltan, pentru licitatia media Ursus Breweries?
Joi, 11 Decembrie 2008
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Anul 2009 va fi un an dificil. O dovedeste si cea mai recenta licitatie de media Ursus Breweries, aflata in  prezent in desfasurare si in a carei finala, potrivit unor surse din piata, sunt protagonisti doi frati ai aceluiasi pol de media – companii care se dueleaza intre ele pentru a castiga unul dintre cele mai importante conturi de media din Romania.

Zenith Media, United Media si Media Investment asteapta in aceste zile decizia finala in licitatia de media, in conditiile in care ultimele doua companii sunt parte ale aceluiasi pol de media anuntat de Zoltan Szigeti, seful The Group, inca de la infiintarea United Media. Agentia de media era infiintata atunci de grupul Ashley impreuna cu Zoltan Szigeti si Dana Bulat, ultima asigurand si managementul companiei dupa ce a renuntat la una din agentiile de media fondate impreuna cu Bogdan Enoiu.

Surse din piata spun ca acesta ar fi si unul dintre motivele pentru care venirea Danei Bulat la United Media, nu ar fi straina de Bogdan Enoiu, seful grupului McCann. Miscarea ar fi adus totodata un armistitiu intre companiile conduse de Zoltan Szigeti si Bogdan Enoiu in privinta participarii in licitatii pe piata de publicitate.

Chiar daca nu putem vorbi de un partneriat intre Bogdan Enoiu si Zoltan Szigeti, ar fi de remarcat ca cei doi nu se prea intalnesc in licitatii. Sa fie Ursus Breweries primul cont de media in care intelegerea celor doi cade?


PUBLICITATE: