Sefa United Media, Dana Bulat, neaga implicarea lui Enoiu, insa cumpara media de la Szigeti
Vineri, 12 Decembrie 2008
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dana Bulat (foto), Managing Director la United Media, neaga implicarea in agentia pe care o conduce a sefului McCann, Bogdan Enoiu.

Contactata de catre AdPlayers, managerul United Media a afirmat ca agentia de media pe care o conduce este detinuta 100% de Ashley.

„United Media este detinuta 100% de grupul Ashley, si niciun alt executiv din industria de publicitate nu este responsabil de activitatea companiei aflata acum in al treilea an de la infiintare”, a declarat Dana Bulat, pentru AdPlayers.

Oficialul United Media a recunoscut insa ca in prezent mai este implicata in actionariatul si managmentul Mediatiq, agentie fondata de Bogdan Enoiu, in care Bulat detine in prezent 40%, iar din cursul acestui an, procentul majoritar de 60% este detinut de Holdingul Tiriac. Compania de media asigura dealtfel servicii de media si  comunicare in cadrul holdingului Tiriac.

Intrebata cand isi va schimba Mediatique furnizorul sau polul de media format in acest an impreuna cu divizia Universal McCann din grupul lui Enoiu, Bulat a refuzat sa comenteze strategia companiei cu furnizorii de media in perioada urmatoare.

Dana Bulat a confirmat insa ca United Media are ca furnizor de media compania The Media Partnership, agentie care mai furnizeaza servicii de media si companiilor din holdingul The Group, din care fac parte, printre altele, si agentiile de media House of Media si Media Investment, ultima dintre ele aflata si ea in finala licitatiei de media Ursus Breweries.

Precizarile oficialului vin la scurt timp dupa ce AdPlayers a dezvaluit potrivti unor surse din piata de media ca in finala licitatiei Ursus Breweries au ajuns Zenith Media, United Media si Media Investment, ultimele doua fiind banuite ca ar reprezenta o intelegere intre Zoltan Szigeti si Bogdan Enoiu.

In urma precizarilor Danei Bulat, cocnluzia imediata ar fi ca licitatia de media Ursus Breweries se da de fapt intre Radu Florescu (Zenith Media) si Zoltan Szigeti (The Media Partnership), ultimul dintre ei care ar putea castiga contul de media Ursus Breweries indiferent daca o va face prin United Media sau Media Investment.


PUBLICITATE: