Therme Bucuresti in Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail
Luni, 18 Ianuarie 2016
 adplayers. info

Prestigioase canale de informare internationale cum sunt Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail semnaleaza deschiderea Therme Bucuresti, cel mai mare complex cu ape termale din Europa, alaturi de alte importante publicatii internationale.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice de la Rogalski Damaschin, Associated Press scrie ca ”un SPA termal cu tehnologie de ultima generatie se deschide la Bucuresti”, comentand faptul ca Therme Bucuresti este un adevarat „templu al apelor termale”, aflat in capitala Romaniei. Prin complexitatea tehnologica si dimensiunea sa impresionanta, proiectul reprezinta cel mai "fierbinte" punct de distractie al Capitalei, in acest moment.

La randul sau, New York Times titreaza date relevante despre acest complex unic in Europa. Prestigioasa publicatie de lifestyle si cultura Salon vorbeste despre cele 25 de hectare pe care se intinde complexul. Iar Business Insider, o importanta publicatie de business, aminteste de cele 800.000 de plante din gradina botanica de interior a complexului.

Publicatia de afaceri Business Insider aminteste de cele 800.000 de plante din gradina botanica de interior a complexului. Și celebra publicatie Daily Mail lauda Romania pentru „cel mai mare centru cu ape termale din Europa”, publicand o galerie de fotografii ale proiectului.

New York Times, Business Insider si Daily Mail nu sunt singurele publicatii internationale care scriu de Therme Bucuresti. Informatii despre Therme Bucuresti au mai publicat si Timesdaily.com, Bristol Herald Courier, St. Louis 4 kmov.com sau Montana Standard.

30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan

Cel mai mare Therme din Europa, complexul Therme Bucuresti - un proiect unic deschis din 14 ianuarie, dezvoltat in premiera pentru Romania, plaseaza Capitala pe harta exclusivista a capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale - Roma, Viena, Budapesta. Deschis pentru publicul larg, Therme ofera bucurestenilor, dar si locuitorilor din orasele invecinate si turistilor, o alternativa de relaxare si distractie complet noua pentru Romania.

Construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, complexul are o suprafata totala de peste 30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri. In ceeace priveste spatiile verzi, acestea formeaza cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante.

Investitia in Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Lucrarile de constructie a proiectului Therme Bucuresti au inceput la finele anului 2013, fiind la fel de provocatoare ca si construirea unui aeroport, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 50 de milioane de euro.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: