RogalskiDamaschin
RogalskiDamaschin
Alina Damaschin & Eliza Rogalski - Managing Partners
Suntem o agentie de PR in care ne conducem dupa sase valori simple:

RESPECTUL PENTRU UMANITATE
Adevarata valoare a unui consultant care lucreaza la Rogalski Damaschin Public Relations este data de echilibrul intre respectul pentru umanitate si interesul clientului pentru care lucreaza.
INTEGRITATEA
Suntem creatori de reputatie, iar cel mai important capital al nostru este increderea pe care ne-o acorda clientii, jurnalistii, liderii de opinie. De aceea, nu facem compromisuri care ne-ar putea leza acest capital valoros.
CREATIVITATEA
Ne place sa gasim solutii cand nimeni nu vede o rezolvare, sa intelegem cauzele si efectele, sa ne inspiram din viata şi nu din comunicate de presa, sa facem lucruri vizibile si cu impact in viata reala a oamenilor. “Victoria 20.20” s-a nascut dintr-un documentar TV despre viata oamenilor intr-un oras fara viitor. “Umbrela Verde” a fost la inceput un gand despre cum putem face un proiect de CSR mai putin ipocrit si mai sustenabil decat altele. Exemplele pot continua.
INOVATIA
Intr-o meserie in care nu se inventeaza in fiecare zi un nou instrument de comunicare, cream noi modalitati de exprimare a mesajelor clientilor nostri. Am scris comunicate de presa pe etichete de sticle de bere, am facut conferinte de presa in statii de metrou, am creat reportaje de televiziune din lumi virtuale, am ridicat statuie barbatilor romani, am creat un ziar al anului 1879 si ne-am dezvoltat instrumente si metode prin care sa fim cat mai eficienti si creativi pentru clientii nostri si consumatorii lor. Nu ne oprim aici.
ENTUZIASMUL
“NU” este un raspuns temporar. Orice refuz este un punct intermediar, nu un punct final. Cel mai premiat proiect de PR din Romania – “Scoala de Bani” – s-a nascut din refuzul a doi clienţi de a face campania. Al treilea a zis “DA”. Este povestea a sute de alte proiecte pe care le-am adus la viata plecand de la o idee puternica si diferentiatoare.
ECHIPA
Lucrul care ne este cel mai drag, pentru care tragem aer in piept, datorita caruia facem mici sacrificii, alaturi de care vibram cand cineva ne cheama pe scena sa ne dea premii, de la care invatam, caruia ii dam inapoi o tona de afectiune si care ne ştie toate slabiciunile. De aceea, avem in agentie colegi pentru care Rogalski Damaschin este primul job de PR pe care l-au avut si il au inca.
RogalskiDamaschin
Tip companie:
Public Relations
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
11 Grigore Mora Str, Bucuresti 1, Romania 011885
Tel.:
+40 21 231 21 21
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Public Relations, Corporate Communication, Crisis Comunication, Consumer Communication, Social Media Strategy
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2008
Limba:
Romanian