Sediul ALDE. O Romanie liberala sa incalce Legea Publicitatii Outdoor. Zona protejata Arcul de Triumf, in Dosarul Publicitatii Stradale.
Vineri, 11 Martie 2016



Le Petit Paris, L’Arc de Triomphe, Vendredi, Le 11 mars 2016


.
ALDE. O Romanie liberala, dar care incalca Legea Publicitatii Outdoor. Zona protejata Arcul de Triumf, in Dosarul Publicitatii Stradale.

Excelentei Sale, Domnului Presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, CoPresedinte ALDE

adplayers. Iulian Toma

Excelenta Voastra, Stimate Domnule Presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Bucuresti, 11 martie 2016. Dupa ce am vazut si analizat, in baza reglementarilor furnizate de Legea 185/2013 (intrata in vigoare in noiembrie 2015 ), mai multe mesh-uri amplasate Bulevardul Magheru, Universitate si Piata Presei, Dosarul Publicitatii Stradale (Outdoor) , care contine situatii de incalcare a legii publicitatii, initiat de adplayers si Institutul de Politici Publice, la cererea cititorilor care mai tin la cladiri fara geamuri acoperite de mesh-uri publicitare, a ajuns si la Arcul de Triumf din Bucuresti, la frumoasa cladire istorica a sediului de partid ALDE pe care il reprezentati in Parlamentul Romaniei.

Stimate Domnule Presedinte, va reamintesc ca Legea Publicitatii Outdoor (Legea 185/2013 privind autorizarea si amplasarea mijloacelor de publicitate), intrata in vigoare in luna noiembrie 2015, dupa o amanare de Guvern de doi ani, gaseste afisul publicitar ALDE amplasat ilegal, intr-o zona protejata. Nu o spune adplayers, ci Legea 185/2013 trecuta prin Parlamentul ale carui sedinte sunt conduse astazi de excelenta voastra.

Intrata in vigoare din luna noiembrie 2015, Legea 185/2013 privind autorizarea si amplasarea mijloacelor de publicitate interzice afisarea mijloacelor de publicitate pe spatiile vitrate ale unor cladiri, zone protejate de publicitate, precum cea de la Arcul de Triumf ( Prezan, Aviatorilor Kiseleff) unde se gaseste si afisajul ALDE.

Mai mult in OOHLegislatie, Dosarul Publicitatii Stradale

 


PUBLICITATE: