Profi duce acasa clientii si cumparaturile cu bicicleta
Marti, 12 Septembrie 2017

Profi duce acasa clientii si cumparaturile cu bicicleta. Credit Profi / PR

Potrivit reprezentantilor de comunicare, pentru cumparatorii fara masina sau care au venit fara ea la cumparaturi, PROFI a venit, in schimbul unui card de fidelitate, cu promisiunea de a oferi o bicileta pentru a duce cumparaturile acasa

adplayers. info

In batalia magazinelor de proximitate, Profi a gasit un element de diferentiere in piata. Unul pe doua roti. Lantul de magazine transporta acasa clientii si cumparaturile cu bicicleta.

Mai precis, potrivit reprezentantilor de comunicare, pentru cumparatorii fara masina sau care au venit fara ea la cumparaturi, PROFI a venit, in schimbul unui card de fidelitate, cu promisiunea de a oferi o bicicleta pentru a duce cumparaturile acasa. Povestea se intampla la Topolovatu Mare, judetul Timis.

Clientii semneaza o hartie si isi poti transporta plasele, usor si fara sa ii coste ceva, cu o BICICLETA PROFI care ii asteapta afara din magazin, dupa ce fac cumparaturile. Dupa ce lasa cumparaturile acasa, clientii trebuie sa aduca bicicleta inapoi pentru ca si altii ca ei sa beneficieze de transportul cumparaturilor cu bicicleta.

Conform reprezentantilor de relatii publice, magazinul Profi din Topolovatu Mare este primul dintre magazinele Loco unde clientii se pot  bucura de o astfel de facilitate.

“Ne apreciem clientii si cautam in permanenta modalitati prin care sa le facem viata mai placuta,” a declarat Marian Cazangiu, manager de proiect PROFI, cel caruia i se datoreaza aceasta initiativa. “Dorim ca ideea sa prinda si sa creasca in cat mai scurt timp.”

Cu 612 magazine in 338 de localitati si aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere nationala.

Mai mult in Business, Conturi, PR, Retail,


PUBLICITATE: