Platforma "Dupa Noi" realizata de Coca-Cola HBC si McCann PR a castigat doua trofee Silver Awards la Romanian PR Awards
Vineri, 25 Noiembrie 2016In cadrul intrecerii, proiectul a obtinut si diplome de excelenta pentru Website, Intranet, Blog, Facebook, Instagram si Events

sursa foto: DupaNoi.ro

adplayers.info

Platforma Dupa Noi realizata de Coca-Cola HBC Romania si McCann PR  a fost premiata cu doua trofee Silver Awards for Excellence la categoriile Responsabilitate Sociala Si Dialog Cu Grupurile Co-Interesate si Media Relations. Premiile au fost acordate in competitia nationala de recunoastere a excelentei in domeniul Relatiilor Publice, Romanian PR Awards 2016. In cadrul intrecerii platforma a obtinut diplome de excelenta pentru Website, Intranet, Blog, Facebook, Instagram si Events.


„Proiectul Dupa Noi este, fara doar si poate, cel mai de suflet pe care l-am dezvoltat pana acum. Am pornit in acesta calatorie cu o promisiune clara: aceea ca ne vom gandi intotdeauna la ce lasam in urma noastraȚa afrimat Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania.

Suntem mandri ca intr-o perioada atat de scurta – 5 luni de la momentul lansarii oficiale - inregistram rezultate excelente, lucru pentru care multumesc echipei mele si echipei McCann PR. Cu totii pun foarte multa pasiune in acest proiect si dau viata zi de zi promisiunii Dupa Noi”.


„Dupa Noi este genul de proiect pe care si-l doreste orice agentie si a devenit rapid unul chiar personal pentru noi toti. Faptul ca ne bucuram de recunoastere, atat la competitiile interne, cat si cele internationale, ne face sa fim si mai indrazneti in felul in care vom continua sa transmitem filozofia Dupa Noi.”, a mai adaugat Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR Romania.

Platforma Dupa Noi inglobeaza toate initiativele de sustenabilitate ale Coca-Cola HBC Romania, precum si proiecte venite din comunitati. Dupa Noi isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa lase in urma o lume mai buna, prin protejarea resurselor naturale, promovarea valorilor, a povestilor si locurilor din Romania si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Povestile culese pana in prezent din Tara Dornelor, locul unde se scrie primul episod Dupa Noi, pot fi gasite pe website-ul oficial, la sectiunile http://dupanoi.ro/comunitate/ si http://dupanoi.ro/mediu/.

Mai multe despre Platforma Dupa Noi, in filmul manifest, website-ul si paginile Facebook si Instagram ale proiectului.

Echipa platformei Dupa Noi, de Coca-Cola HBC Romania si McCann PR

Echipa de proiect Coca-Cola HBC Romania:

Irina Ionescu - Public Affairs & Communication Manager,

Emilia Petre - Communication Manager

Echipa de proiect McCann PR Romania:

Lavinia Chican, Imola Zoltan, Sorina Iordan, Ruxandra Micsunescu, Mihaela Dumitrascu, Simona Simon, Emilia Dita, Alina Croitoru, Raluca Nicolae.

Echipa de creatie: Traian Aron, Costin Bogdan

Website: Tudor Rus

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Festival, PR, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: