Peste 10.000 de vieti salvate in campania de donare de sange la birou #cei1024, initiata de ZITEC
Marti, 23 Aprilie 2019

 

Credit: ZITEC 

In urma celor mai recente sesiuni de donare de sange la birou, campania #cei1024 a depasit 3450 de donatori, echivalentul a peste 1500 de litri de sange si a 10.000 de vieti salvate, anunta reprezentantii campaniei.

AdPlayers. info

In urma celor mai recente sesiuni de donare de sange la birou, campania #cei1024 a depasit 3450 de donatori, echivalentul a peste 1500 de litri de sange si a 10.000 de vieti salvate, anunta reprezentantii campaniei.

Initiata in 2016 de catre Zitec, lider pe piata de IT din Romania, cu scopul de a contribui la reducerea deficitului major de sange din spitalele din Romania, campania a strans pana in prezent peste 35 de companii.

De-a lungul celor trei ani de la startul campaniei, echipa Zitec a implicat in demersul sau si alte companii in organizarea sesiunilor de donare de sange la birou. In prezent, angajatii din peste 35 de companii din Bucuresti si din tara doneaza o data sau de mai multe ori pe an la sediul lor.

„Lipsa de sange din spitalele din Romania este o problema inca acuta a societatii noastre, iar demersul de a o rezolva sau macar de a o reduce necesita implicarea noastra, a tuturor”motiveaza initiativa Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

„Prin campania #cei1024 ne-am propus sa salvam cel putin 3000 de vieti in fiecare an cu ajutorul a 1024 de donatori si pana acum ne bucura faptul ca am reusit, numarul personalelor care doneaza sange la birou si al companiilor din toata tara care se alatura proiectului nostru fiind in crestere de la an la an”

Potrivit autorilor campaniei, in topul celor mai active companii care s-au implicat in campanie se numara: UniCredit Bank, Auchan Romania, Microsoft, G2 Travel, Sheraton Bucharest Hotel, Segula Technologies Romania, Honeywell, A&D Pharma si MENATWORK.

Inca de la inceput, proiectul #cei1024 a fost sprijinit de echipa mobila a Centrului de Transfuzie Bucuresti, iar de anul trecut s-au alaturat proiectului sase noi parteneri, echipele Ministerului Apararii Nationale (MapN) si ale Centrelor Regionale de Transfuzii Sanguine (CTS) din Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara si Maramures, ceea ce a oferit posibilitatea extinderii la nivel national. Astfel, in prezent, companii din peste 15 judete din tara pot organiza sesiuni de donare de sange la birou.

Companiile care vor sa se alature campaniei o pot face foarte simplu prin completarea unui scurt formular disponibil pe platforma www.cei1024.ro. Echipa Zitec preia cererea, face legatura cu centrul de transfuzie aferent si ofera informatii, facilitand astfel procesul de donare.

Pentru inscriere este nevoie de minimum 40 de angajati care sa doneze si de un spatiu 3x3 mp in care sa fie amplasate echipamentele centrului de transfuzie. Fiecare donator va beneficia de o serie de avantaje: un set de analize gratuit, o zi de concediu platit, bonuri de masa, 50% reducere la transportul in comun, dar si alte avantaje care ajuta la cresterea imunitatii, precum si o bratara model Centenar, oferita de Constantin Nautics Romania, partener al campaniei.

Campania #cei1024 a castigat doi ani consecutiv, in 2018 si in 2019, premiul „Proiectul de CSR al Anului” in cadrul Galei ANIS Romania, titlul de „CSR Initiative of the Year 2018” in cadrul Romanian Outsourcing & Shared Services Awards, premiul pentru „Parteneriat Intersectorial” la Romanian CSR Awards in 2018, si ”Cel mai bun proiect intern de CSR din Romania” la Gala Oameni pentru Oameni in 2017.

Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing, compania este una dintre putinele, locale, certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Mai mult despre ZITEC

Mai mult in Conturi, PR


PUBLICITATE: