Mai mult de 3.600 de premii si peste 325.000 de elevi inscrisi in Concursul de Desene Carrefour
Luni, 18 Decembrie 2017

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Savcom, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Canson, APLI, Stabilo, Poieni, CMP Morocolor, Leerdammer, Kores, Edding, Danone, Lecolor si Timbark.

adplayers.info

Carrefour Romania a premiat castigatorii cea de-a 32-a editie a deja traditionalului Concurs de Desene tematic, din peste 325.000 de elevi inscrisi. Lantul de magazine i-a invitat pentru a doua oara in acest an pe cei mici sa-si scoata culorile din penare si sa-si exerseze talentul pe plansele distribuite gratuit in scoli. Premiul cel mare al acestei editii: 20 de excursii la parcul de distractii „Shreck’s Adventure” din Londra.

Premiile Concursului de Desene Carrefour sunt oferite de lantul de magazine si partenerii sai: Savcom, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Canson, APLI, Stabilo, Poieni, CMP Morocolor, Leerdammer, Kores, Edding, Danone, Lecolor si Timbark.

Desenele care au reusit sa ilustreze cel mai bine tematica editiei de Craciun, Lumea Rubbiz,  au fost rasplatite cu premii si surprize inedite, oferite de Carrefour, alaturi de partenerii proiectului. Astfel, marii castigatori ai editiei de Craciun vor avea parte de o excursie la una dintre cele mai neobisnuite locatii de poveste -  Shreck's Adventure -  unde vor avea ocazia sa traiasca pe pielea lor experienta reala a personajelor Rubbiz.

Editia cu numarul 32 a reunit peste 325.000 de elevi din clasele 0-8, din peste 700 de scoli din cele 20 de orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea.

„Ne bucuram sa vedem cum entuziasmul copiilor de a picta sau de a realiza colaje tematice creste de la an la an.  Acest lucru ne motiveaza nu numai sa continuam acest proiect, dar si sa aducem in atentia lor teme cat mai actuale, incurajandu-i astfel sa isi exprime talentul intr-un mod distractiv. Astazi i-am premiat pe micii artisti ai editiei de Craciun, care se vor putea bucura de o experienta reala alaturi de personajele reinterpretate de ei in aceste planse. Vom expune aceste lucrari atat in magazinele noastre din tara, cat si pe site-ul concursului de desene, in varianta online.” a declarat Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania.

Desfasurat in perioada 6 noiembrie – 6 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, concursul a avut si o componenta pe platfroma online dedicata acestuia (https://carrefour.ro/concurs-desene/), unde plansa a putut fi desenata pe site sau inscrisa direct, fara a fi necesara imprimarea acesteia.

Editia de Craciun 2017, i-a invitat pe cei mici sa-si puna la incercare talentul si creativitatea, explorand Lumea Rubbiz pentru a castiga unul din cele peste 3.600 de premii puse in joc. Premiul cel mare al concursului este oferit de Carrefour si consta in 20 excursii la parcul de distractii „Shreck’s Adventure” din Londra, unde copiii din orasele in care Carrefour este prezent vor avea ocazia sa petreaca o experienta unica alaturi de familia lor, in compania celor mai indragite personaje din desenele lor animate preferate.


Cele peste 3.600 de premii puse in joc:

Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele:

            Premiul I - 20 excursii de 3 zile si 2 nopti, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la „Shreck’s Adventure” din Londra;

            Premiul II -  20 laptopuri (1 premiu/oras);

            Premiul III - 33 de biciclete (1 premiu/magazin);

            Mentiuni clasele V-VIII – 33 de tablete (1 premiu/magazin);

            Mentiuni clasele 0-IV – 33 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);

            Mentiuni speciale – 200 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei

            Premii colective – 3.300 de premii pentru fiecare hipermarket participant (100 de premii / hipermarket);

Cu peste 4.565 de planse inscrise, in concursul online se ofera prin tragere la sorti urmatoarele premii, pentru primele 3 locuri:

            Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD

            Locul 2 - Apple iPad Pro, Wifi, 16 Gb, culoarea negru

            Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru

Plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa de a fi premiate cu unul dintre cele 20 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat.

Lista castigatorilor va putea fi consultata pe site-ul Carrefour Romania : www.carrefour.ro. Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul carrefour.ro/concurs-desene.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, Grupul Carrefour numara 311 magazine dintre care 33 hipermarketuri 'Carrefour', 225 supermarketuri (209 magazine 'Market' si 16 magazine'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro  

Mai mult in Conturi, Eveniment, Concurs, PR


PUBLICITATE: