Licitatie de proiecte Policolor, Culorile Romaniei, deschisa. Materiale de 150.000 de euro deja alocate
Vineri, 16 Iunie 2017


Pasarea Maiastra, Policolor, Culorile Romaniei 2016. (Policolor Automotive) Credit:
Policolor


Locomotiva Hora, Trenurile Soarelui, Policolor, Culorile Romaniei 2016. Credit: Policolor

Pe scurt:

            Policolor sustine anul acesta cu materiale proiecte urbane din Bucuresti, Braila, Pitesti, Filiasi, Sibiu si renovarea obiectivelor publice din comunele Vorona-Botosani si Hasmasu-Arad;

            La nivel national se vor desfasura 15 proiecte catre care vor fi directionate vopsea, lacuri, emailuri si tencuiala in valoare totala de 150.000 de euro;

            30 de structuri salvamont din cele 38 existente in tara beneficiaza de materiale necesare renovarii a 85 de refugii, 20 de cabane si 80 de trasee turistice;

            Culorile Romaniei editia 2017 se va desfasura cu sprijinul a 14 ambasadori, arhitecti, designeri,  fotografi, pictori.


Policolor, Culorile Romaniei 2017, Delegatie Braila. Credit:
Facebook Policolor

adplayers. info

Policolor a dat startul la a II-a editie a proiectului Culorile Romaniei unde mai asteapta proiecte in acest an dupa ce a alocat deja 14 tone de materiale in valoare de 150.000 de euro pentru proiectele selectate. Numai pana la aceasta data au fost alese si vor fi sustinute pentru 2017, un numar de 15 proiecte de responsabilitate sociala in sate, comune si orase ale Romaniei.

Prezenta la evenimentul de lansare al campaniei, Camelia Dragomirescu, Director de Marketing Policolor a afirmat pentru adplayers ca initiativa nu se opreste doar la proiectele selectate pana in prezent pentru 2017. Potrivit oficialului de marketing, estimata la o investitie totala de peste 150.000 de euro, pana la aceasta data, contributia la cele 15 proiecte consta in furnizarea  a peste 14 tone de vopsea, lac, grund, bait si emailuri pentru renovarea si punerea in valoare a obiectivelor stabilite precum si cheltuieli aferente implementarilor cu voluntari.

„Avem alaturi de noi tot mai multi oameni” Marius Vacaroiu, CEO Policolor

„Suntem bucurosi ca am ajuns la al treilea an de Culorile Romaniei, si mai ales ca, de la an la an avem alaturi de noi tot mai multi oameni care ne ajuta sa sustinem activ comunitatile urbane si rurale din tara. Estimam pentru anul acesta ca pentru cele 15 proiecte incluse deja in program vom oferi un total de 14 tone de vopsea, baituri si tencuiala. Pentru unele dintre acestea materialele deja au fost  trimise, iar o parte din lucrari sunt in derulare”, a declarat Marius Vacaroiu (foto), CEO Policolor, in cadrul conferintei de lansare a campaniei organizate de agentia Zaga Brand.

„Culorile Romaniei” este cel mai amplu proiect de responsabilitate sociala, derulat la nivel national, care isi asuma sustinerea comunitatilor urbane si rurale, alaturi de a celor profesionale cu scopul de a creste calitatea vietii in comunitati prin actiuni de reamenajare, restaurare si decorare a spatiilor publice si private, prin intermediul donatiilor de materiale (vopsele, lacuri, emailuri, tencuieli decorative). 


Policolor, Culorile Romaniei 2017, Delegatie Vorona, Botosani. Credit: 
Policolor

In 2017, „Culorile Romaniei” va ajunge in orasele Bucuresti, Braila, Pitesti, Filiasi, Sibiu si comunele Vorona – judetul Botosani si Hasmasu – Arad.  Un proiect special se va desfasura in parteneriat cu Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania, pentru care au fost donati 3.140 litri de emailuri in valoare de 56.600 lei, materiale necesare renovarii a 85 de refugii, 20 de cabane si 80 de trasee turistice. Un alt proiect special va fi realizat in colaborare cu Asociatia Culturala „Noua ne pasa” prin programul Interesting Times Bureau in parteneriat cu Fundatia Calea Victoriei si Asociatia Visual Playground. Policolor va ajuta cu materiale realizarea a doua picturi murale in zona centrala a Capitalei si o alta la Universitatea de Arhitectura „Ion Mincu”.

De asemenea, incepand de anul acesta „Culorile Romaniei” va sponsoriza cu materiale „Muzeul viu de la Tecsesti” din judetul Alba. Scopul proiectului este de a cladi un muzeu viu al satului, in care vizitatorii sa poata experimenta cum traiau si cum se gospodareau oamenii din neolitic pana in prezent. Publicul va avea acces la o istorie aplicata si va afla informatii despre vechile civilizatii, cine sunt stramosii nostri si care sunt legendele transmise pana astazi.

Federatia Romana de Scrima va primi peste 3 tone de materiale pentru renovarea unui centru de cazare a sportivilor.


Policolor, Culorile Romaniei 2017, Delegatie Hasmas, Arad. Credit:
Facebook, Policolor

Ambasadorii Culorilor Romaniei, Policolor

O  directie importanta a proiectului „Culorile Romaniei” este aceea de a  implica in comunitate persoane si personalitati - Ambasadorii Culorilor, oameni a caror intreaga viata este dedicata culorilor si autenticului romanesc. Ei sunt pictori, fotografi, mesteri populari, arhitecti, designeri, profesori ori artisti.  Anul acesta ii vom avea alaturi pe Ștefan Balici, architect, directorul Institutului National al Patrimoniului, Andreea Tanasescu, initiatoarea proiectului „La Blouse Roumaine”, Vera Marin, architect, lector in departamentul de planificare urbana la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, presedinte al  Asociatiei pentru tranzitia urbana, Sabin Cornoiu, presedinte al Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani din Romania, Gheorghe Țugui, mester popular din comuna Vorona, jud. Botosani (creator de masti populare si instrumente muzicale), Aleodor Dura, artist plastic, Suzana Dan, artist plastic, initiatoarea proiectului Noaptea Galeriilor, Alexandru Ciubotaru (aka Pisica Patrata), street artist, Doru Raduta, promotor arta urbana, Cristian si Razvan Scutaru, pictori, Nicolae Marghiol, presedintele asociatiei Cele Mai Frumoase Sate din Romania si angajatii Policolor Aurelian Tranca si Antonio Leca.

Proiectul de responsabilitate sociala „Culorile Romaniei”  isi propune sa construiasca si o comunitate puternica in mediul online, sa informeze pas cu pas despre fiecare actiune din proiect si sa interactioneze in timp real cu membri comunitatii astfel formate. Portalul campaniei este culorileromaniei.ro, iar pagina de Facebook https://www.facebook.com/CulorileRomaniei/.

Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania. Compania ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol- in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezentein peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in peste 1.000 de service-uri auto din tara. Compania dispune in prezent de o retea de 12 magazine proprii. Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Mai mult despre agentia
Zaga Brand

Mai mult in
Conturi
, Eveniment, 


PUBLICITATE: