Food Truck Festival, Ice Skating Rink, Christmas Market si alte experiente de Sarbatori la Promenada
Vineri, 09 Decembrie 2016

adplayers. info

In luna cadourilor si a sarbatorilor de Craciun si anul nou, Mall Promenada a pregatit multe experiente vizitatorilor, de la cele culinare si de divertisment, la cele de beauty si fashion, anunta responsabilii de comunicare.

Food Truck Festival- XMAS Edition

Parcarea Promenada din Calea Floreasca gazduieste Food Truck Festival- XMAS Edition, proiect ce se desfasoara pana pe 18 decembrie. Zilnic, intre 11:00 si 19:00, vizitatorii vor putea incerca bunatatile pregatite de cei 12 participanti, Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck, La Nu Stiu Cine, Meat Busters si Peste Paine.

Patinoarul la inaltime

Pentru ca isi doreste sa sustina stilul de viata sanatos, mall Promenada sustine stilul de viata sanatos si dinamic, pe terasa de la nivelul 2, din 12 noiembrie, zilnic, intre 10:00 si 22:00, este deschis patinoarul la inaltime care promite cea mai frumoasa priveliste si cea mai vesela atmosfera din oras.

Christmas Market

In luna cadourilor si goana dupa daruri pentru cei dragi Promenada a dat drumul la Christmas Market, organizat la nivelul -1 al centrului comercial, pana pe 24 decembrie,  targ ce promite sa vina in ajutorul tuturor clientilor care sunt in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi.

Zilnic, intre orele 10:00 si 22:00, vizitatorii centrului comercial pot alege cadourile dintr-o varietate mare de produse, precum dulciuri, decoratiuni, bijuterii, gadget-uri, pachete cadou frumos colorate, artizanat sau accesorii handmade oferite de expozanti.

Campania Winter Glory

Dincolo de decoratiuni, luminitie si preparate sofisticate, Craciunul este despre a darui si a primi cadouri, iar campania Winter Glory promite si ea sa indeplineasca dorinte si sa ofere un Craciun de poveste. Pe parcursul intregii luni decembrie, pentru cumparaturile in valoare de 1.000 RON facute in aceeasi zi, este acordat un gift card in valoare de 100 RON, la unul dintre magazinele 

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Conturi, PR


PUBLICITATE: