Expozitie interactiva pentru copii la Mall Promenada. Epoca de Piatra la Stone Age Kids.
Luni, 31 Octombrie 2016

adplayers.info

Expozitie interactiva din Epoca de Piatra pentru copii la Mall Promenada. Organizata in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti, expozitia interactiva si educativa STONE AGE KIDS propune copiilor o lectie de istorie aplicata despre cum au trait oamenii in Epoca de Piatra. Comunicat de McCann PR, proiectul se desfasoara in perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, zilnic intre orele 9:00 si 20:00, pe tot nivelul 1 al centrului comercial Promenada.

Conceptul expozitiei este de a-i introduce pe cei mici in atmosfera autentica a Epocii de Piatra prin elemente cat mai reprezentative acestei perioade, parcurgand un itinerariu captivant de 45 de minute, special amenajat cu butaforii si momente de lucru in echipa prin care copiii vor fi implicati in jocuri interactive si educative.



Cei mici vor avea parte de explorarea pesterilor, asa cum o faceau oamenii preistorici, ca loc ferit de animalele pradatoare si vreme rea, culesul alimentelor din natura, confectionarea uneltelor de supravietuire, comunicarea din Epoca de Piatra prin picturi si desene rupestre, vanatul mamutilor in trib, se vor juca cu sotronul de piatra, iar la final isi vor face poze comice cu masinuta de piatra si costumele specifice perioadei respective la photo corner-ul special amenajat.

La final, participantii vor primi diplome de merit pentru curajul si creativitatea de care au dat dovada in Epoca de Piatra si vor fi promovati ca mici exploratori. Accesul doritorilor in cadrul expozitiei se face in baza unui bilet in valoare de 15 lei pentru fiecare copil sau 10 lei in cazul grupurilor organizate, care se pot achizitiona de la Info Point de la parterul Mall Promenada

Mai mult in McCann PR

Mai mult in Conturi, Eveniment, Educatie, 


PUBLICITATE: