Eduard Irimia muta Superkombat in SUA si Canada. Promotorul roman a semnat cu CBS Sports Network
Joi, 15 Decembrie 2016


foto: Eduard Irimia (stanga)  - promotorul Superkombat, Octavian Pescaru ( jurnalist sportiv, sport marketing consultant), Alexei Ignasov (Scorpionul Rosu) - dreapta.

Superkombat este practic urmasul promotiei Local Kombat, brand lansat in Romania tot de Eduard Irimia la inceputul anilor 2000. 

adplayers. Iulian Toma

Eduard Irimia muta Superkombat in SUA si Canada. Promotorul roman al competitiei a semnat miercuri, 14 decembrie,  un contract cu televiziunea americana CBS Sports Network. Practic, Irimia muta seria de evenimente sportive in America de Nord.

Potrivit intelegerii, Eduard Irimia va produce un numar de sase gale care vor fi difuzate de CBS in prime-time in SUA si Canada. Desi Superkombat este o promotie consacrata in organizarea de gale de kick boxing, in America de Nord evenimentele produse de Eduard Irimia vor include si meciuri de arte martiale mixte (mma), sport de mare audienta printre americani si canadieni. Programul galelor Superkombat difuzate de CBS Sports Network va fi anuntat in curand. 

"Suntem foarte incantati sa avem CBS Sports Network ca televiziune partenera si sa avem brandul nostru expus pe piata americana. Dupa 6 ani de gale live transmise in peste 95 de tari din 5 continente si comentariu in 22 de limbi, suntem mandri sa ducem produsul la alt nivel", spune seful Superkombat, Eduard Irimia. 

Reteaua CBS Sports este disponibila in peste 98 de milioane decase din SUA si Canada. Lansat in 2011, circuitul Superkombat este practic urmasul promotiei Local Kombat, brand lansat in Romania tot de Eduard Irimia la inceputul anilor 2000. Pana la finele anului 2016, galele Superkombat au fost preluate de Eurosport si Sport.ro.

In august 2016, Superkombat a inregistrat recordul european de public la un eveniment de kick boxing, cu 34.000 de spectatori prezenti la Comanesti, Bacau, cu prilejul galei care a consemnat meciul de retragere a luptatorului Ionut Iftimoaie. In ultimii ani, sub brandul Superkombat au fost organizate evenimente de kick boxing la Geneva, Amsterdam, Bucuresti, Monza, Milano, Sibiu, Iasi, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich si Podgorica.

Mai mult in Sport Marketing, Media, TV, Sponsorship


PUBLICITATE: