DDB Bucuresti comunica full-service pentru Kronospan Romania
Luni, 18 Iulie 2011
 (AdPlayers, INFO)

DDB Bucuresti comunica full-service pentru producatorul de placi pe baza de lemn Kronospan Romania. In urma castigarii contului pentru toate activitatile de comunicare, agentia de publicitate a lansat prima sa campanie de brand, dezvoltata pe mai multe canale media, cu acoperire la nivelul intregii tari.

Fondat in 1879, Kronospan este un grup austriac producator de placi pe baza de lemn prezent in mai multe state din Europa, Asia si America de Nord. Compania Kronospan Romania isi desfasoara activitatea pe piata locala comercializand si producand, in principal, produse pe baza de lemn (PAL, MDF, HDF, parchet, lambriuri, OSB, blaturi, glafuri etc.).

DDB Bucuresti a conceput si coordonat noua campanie Kronospan cu Mariana Neagu (Account Director), Cristina Nicsulescu (Strategy Planner), Corina Bacanu (Creative Director) Romulus Petcan (Copywriter) si Gabriel Gherca (Art Director). Din partea Kronospan au coordonat campania Dr. Oana Bodea (Director Marketing), Raluca Rosu (Referent Marketing), Mircea Nedelea (Director Vanzari).

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: