Companie care a atras atentia Bursei de Valori de la Londra, ELBI Electric & Lighting a ales Zaga Brand.
Luni, 18 Decembrie 2017

Client electrizzzant la Zaga Brand. ELBI Electric & Lighting. Foto: 
ELBI Electric & Lighting

Nominalizata in 2017 in raportul Bursei de Valori Londoneze drept una dintre cele zece companii romanesti care pot inspira Europa, compania ELBI a ales Zaga Brand ca partener de PR pentru comunicarea corporate si a brandurilor proprii: Novelite, Total Green, Erste Lighting, Solentis, Ittus si Inlet.

adplayers.info

De curand, Zaga Brand comunica electrizzant pentru ELBI Electric & Lighting, anunta responsabilii de relatii publice ai agentiei. Nominalizata in 2017 in raportul Bursei de Valori Londoneze drept una dintre cele zece companii romanesti care pot inspira Europa, compania ELBI a ales Zaga Brand ca partener de PR pentru comunicarea corporate si a brandurilor proprii: Novelite, Total Green, Erste Lighting, Solentis, Ittus si Inlet.

Potrivit agentiei, in cadrul parteneriatului dintre cele doua companii, misiunea Zaga Brand este de a crea o comunicare reala intre comunitate si brand-urile companiei, de a inspira oameni, a genera reactii si a concepe campanii memorabile. Zaga se ocupa de dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare, media relations, social media, pentru ELBI Electric & Lighting.

”Credem intr-o comunicare pozitiva si sincera care aduce beneficii atat clientului, cat si comunitatii. Ceea ce ne inspira la ELBI este profesionalismul cu care isi dezvolta propriile branduri, alaturi de dorinta de a face accesibile produsele cu tehnologie inovatoare cat mai multor clienti”, a declarat Andreea Oprea (foto), Communication Account Manager, Zaga Brand.

”Traim vremuri dinamice, iar diversitatea portofoliului si preturile competitive oferite clientilor nu mai constituie sigurele atuuri. ELBI Electric & Lighting se concentreaza acum pe dezvoltarea propriilor depozite logistice si are in permanenta produse in stoc a declarat Mugur Nicolae, Managerul de Marketing al ELBI Electric & Lighting.

„Totodata, ne dorim sa facem accesibile si cunoscute produsele cu tehnologii inovatoare unui segment cat mai mare de clienti. Produsele noastre se adreseaza atat consumatorilor B2B, cat si B2C, asa ca ne-am dorit un partener de comunicare care sa poata intelege si transmite mesajul ELBI intr-o maniera originala si potrivita” a mai spus managerul ELBI.

Lider national in distributia produselor electrice, compania romaneasca ELBI Electric & Lighting isi propune sa incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro. ELBI deserveste peste 10.000 de clienti B2B, din distributia traditionala si retailul modern, alaturi de companii de instalatii, de constructii, municipalitati, firme de arhitectura si mici electricieni.

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”, agentia a generat rezultatele dorite de clientii sai B2B si B2C oferind servicii complete de PR, MARKETING, BTL si ATL.

Mai mult despre Zaga Brand

Mai mult in Conturi, PR,


PUBLICITATE: