Coca-Cola a pornit Caravana Mosului pentru cei care iubesc Craciunul in 9 orase din Romania
Vineri, 01 Decembrie 2017

Credit: Coca-Cola / PR, McCann PR

La Caravana Coca-Cola, fiecare „multumesc” inseamna bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvati Copiii Romania, compania le va oferi brazi impodobiti in perioada sarbatorilor de iarna.

adplayers.info

Coca-Cola a pornit Caravana Mosului pentru cei care iubesc Craciunul in mai multe orase din Romania. Aceasta a facut deja, miercuri, 29 noiembrie, prima oprire de anul acesta - in Bucuresti. Pana pe 20 decembrie, Caravana Mosului promite sa aduca bucuria sarbatorilor si experiente memorabile publicului din alte 9 orase.


”Ca in fiecare an, aducem bucuria mai aproape de cei care iubesc Craciunul. Anul acesta, campania de Craciun ii invita pe consumatori sa spuna ”multumesc” cuiva drag cu o Coca-Cola iar Caravana este cel mai potrivit prilej.”, a declarat Costi Bratu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola Romania si Moldova.

La Caravana Coca-Cola, fiecare „multumesc” inseamna bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvati Copiii Romania, compania le va oferi brazi impodobiti in perioada sarbatorilor de iarna. Caravana Mosului Coca-Cola va vizita alte 9 orase pana cand se va intoarce, pentru inca doua zile, in Bucuresti.

Bucurestenii care au dat curs invitatiei Coca-Cola de a intampina Caravana au avut surpriza sa vada celebrele camioane, intreg decorul si scena amenajate in parcarea Hard Rock Cafe nu oricum, ci impachetate sub forma unor cadouri. Popasul de sarbatore a fost intregit de concerte si multe surprize pe care vizitatorii le-au descoperit in cornerele de activari.

Coca-Cola pune la dispozitia utilizatorilor aplicatiei mobile Facebook doua filtre cu tematica de Craciun, cu ajutorul carora acestia isi pot face fotografii personalizate cu un mesaj de multumire. Vizitatorii Caravanei care le posteaza in social media primesc din partea Coca-Cola un glob pe care il pot decora pe loc cu un Multumesc.


Programul Caravanei Mosului prin tara, in luna decembrie, este urmatorul:

-             6 decembrie – Brasov, patinoarul din fata Aro Palace

-             7 decembrie – Brasov, Piata Sfatului

-             9-10 decembrie – Timisoara, Targul de Craciun

-             12 decembrie – Iasi, Palatul Culturii

-             12-13 decembrie – Oradea, Targul de Craciun

-             13 decembrie – Suceava, Iulius Mall

-             15-16 decembrie – Cluj-Napoca, Piata Unirii

-             17-18 decembrie – Targu Mures, Promenada Mall

-             18 decembrie – Galati, Shopping City Galati

-             19-20 decembrie – Constanta, City Park

-             20-21 decembrie – Bucuresti, Promenada

-             22 decembrie – Bucuresti, Mega Image Baneasa



Cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, compania Coca-Cola ofera consumatorilor peste 500 de marci de bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai valoroase marci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri in valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numara Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apa vitaminizata, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA si Del Valle.

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numarul 1 de bauturi carbogazoase, cafea ready-to-drink si sucuri de fructe si nectaruri. Avand cea mai mare retea de distributie de bauturi racoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de tari se bucura de bauturile companiei, consumul depasind 1,9 miliarde de portii pe zi.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau, Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

Despre Coca-Cola pe site-ul companiei, Blog, Twitter sau Linkedin.

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Eveniment, PR

 


PUBLICITATE: