Carrefour Veranda, pentru 500.000 de oameni. Reteaua Billa in proces de rebranding
Joi, 27 Octombrie 2016

Andreea Mihai a afirmat pentru adplayers ca procesul de rebranding Billa, magazine care vor intra in totalitate sub brand Carrefour, este un proiect de anvergura care se va derula pana la sfarsitul anului 2017.

adplayers. Iulian Toma

Carrefour Romania a inaugurat, in aceeasi zi cu lansarea centrului comercial Veranda, hipermarketul cu numarul 31 din tara si cel de-al XII-lea din Bucuresti. Evenimentul de lansare a fost comunicat de McCann PR

Carrefour Veranda va deservi o zona cu o populatie de aproximativ 500.000 de oameni, dupa cum a estimat pentru adplayers, Andreea Mihai, directoarea de marketing a lantului de magazine Carrefour Romania. Oficialul de marketing a mai afirmat pentru adplayers ca pana la sfarsitul anului, Carrefour va mai deschide un hipermarket la Piatra Neamt.

In total, reteaua magazinelor Carrefour a ajuns astazi la 282 de magazine, din care 86, Billa recent alaturate portofoliului Carrefour Romania. Andreea Mihai a mai afirmat pentru adplayers ca procesul de rebranding Billa, magazine care vor intra in totalitate sub brand Carrefour, este un proiect de anvergura care se va derula pana la sfarsitul anului 2017.

Noul Carrefour Veranda din Bucuresti este situat peste drum de Piata Obor din Bucuresti, in Strada Ziduri Mosi 23, Sector 2. Hipermarketul are o suprafata de vanzare de 7.500 de m2, dispune de 30 de case de marcat si un numar de 330 de angajati.

Magazinul aduce si o serie de noutati, precum zona speciala de Snacking, in care clientii pot lua masa cu produsele de fabricatie proprie, situat in galeria comerciala in exteriorul spatiului de vanzare Carrefour dar si o serie de servicii speciale.

Astfel, pentru pensionarii care au nevoie de ajutor pentru a-si duce acasa cumparaturile sau clientii cu mai putin timp pentru cumparaturi, Carrefour a initiat doua servicii de livrare gratuita a cumparaturilor la domiciliu. Primul este serviciul de livrare gratuita adresat tuturor clientilor care fac cumparaturi voluminoase si locuiesc in limita a maxim 30 de km de magazin.

Al doilea serviciu de livrare gratuit, pozitioneaza Carrefour Veranda si primul hipermarket care ofera serviciul de livrare gratuit varstnicilor de peste 60 de ani, care locuiesc intr-un perimetru de pana la 1 km fata de magazin. Acesta consta in livrarea pungilor cu produse pana la usa, in maximum 1 ora dupa ce au facut cumparaturile, in limita a 20 de kg, cu exceptia cumparaturilor voluminoase.

In Romania, Grupul Carrefour numara 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri 'Carrefour', 111 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 86 de magazine Billa.

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Conturi, PR, Retail,


PUBLICITATE: