Buget de eveniment de peste 300.000 de euro. Media Consulta International organizeaza Centura de Aur.
Miercuri, 14 August 2013
 
( adplayers. Iulian Toma) Eveniment de peste 300.000 de euro la Media Consulta International. Organizat intre 4 si 8 septembrie a.c., la Constanta, Centura de Aur 2013 promite sa faca din orasul de la Marea Neagra o adevarata Capitala a Boxului Romanesc. Potrivit organizatorilor, la editia cu numarul 13 si-au anuntat deja prezenta 100 de sportivi din peste 16 tari.

Mihai Craiu, presedintele si fondatorul Media Consulta International, a afirmat pentru adplayers ca agentia pe care o conduce are mandat federatia Romana de Box pentru a se ocupa de intreaga organizare a editiei din acest an a Centurii de Aur .

„Media Consulta International are mandat din partea Federatiei Romane de Box pentru a se ocupa de intreaga organizare a editiei din acest an a Centurii de Aur”, spune Mihai Craiu. „De la invitarea sportivilor din cele 20 de tari participante si pana la gasirea sponsorilor care sa acopere cheltuielile pentru aceasta editie( cheltuieli care se ridica la aproximativ 300,000 euro), de la eforturile de logistica necesare primirii sportivilor si pana la promovarea mediatica si negocierea drepturilor de televizare si pana la medierea relatiilor publice ale evenimentului si a relatiilor dintre Federatia Romana de Box si partenerii si sustinatorii ei”.

Impreuna cu Federatia Romana de Box  si beneficiind de sprijinul autoritatilor administrative ale orasului si judetului Constanta, Media Consulta si Federatia Romana de Box promit sa aduca cele mai puternice echipe din boxul amator mondial – Cuba si Rusia impreuna cu inca 17 tari si sa ofere un spectacol in plus turistilor de pe litoral.

„Nicusor Constantinescu si Consiliul Judetean Constanta,Radu Mazare si autoritatile administrative ale Constantei, Pavilionul Expozitional Constanta,Genesis Development prin cel mai mare investitor privat din real estate, Liviu Tudor, Tehnostrade si UMB Spedition prin cel mai mare constructor de drumuri din tara Dorinel Umbrarescu, Hotelurile Malibu si Flora sunt principalii sustinatori  ai evenimentului” a mai afirmat Mihai Craiu pentru adplayers.

Potrivit managerului Media Consulta International, in aceste zile se negociaza intens si un meci demonstrativ de 3 minute intre presedintele FR Box Leonard Doroftei si Primarul Constantei, Radu Mazare. „In ciuda primei de meci uriasa - o sticala de apa plata - Primarul inca nu a confirmat dar nici nu a infirmat participarea la meci”, spune Craiu care se arata increzator in organizarea partidei demonstartive cu Leonard Doroftei si edilul Constantei.

Legat de mediatizarea Centurii de Aur, oficialul agentiei spune ca  „Toata presa sportiva din Romania este invitata sa transmita, posturile specializate de sport vor fi si ele acolo pentru a prelua stiri si a transmite.” Seria de evenimente va fi transmisa in direct de Neptun Tv, iar inregistrari si stiri vor putea fi urmarite si la Dobrogea Tv, care ajuta evenimentul in promovarea locala .

In total, aproape 200 de sportivi, 50 de oficiali interni si internationali, reprezentanti AIBA, 5 traducatori, ofiteri de presa-Viorel Sima - secretarul general al FRB , Vlad Ionescu reporter de stiri, Daniel Ion -  fost ziarist, dar si 30 de oameni dedicati organizarii, contureaza o imagine a Centurii de Aur 2013 care va avea loc la inceputul lunii septembrie la Constanta.

Mai mult in Conturi

Despre Media Consulta International


PUBLICITATE: