Buget Bramac de 80.000-100.000 EUR, in campanie integrata The Syndicate
Joi, 15 Septembrie 2011


Vezi spotul Bramac
Agentie: The Syndicate

(AdPlayers, Iulian Toma)

Cea mai recenta campanie integrata Bramac este creata si administrata de agentia The Syndicate. Estimata de surse din piata la un buget de 70.000 – 100.000 EUR, inclusiv creatia spotului, oferta limitata din campania “Beneficii pe viata la preturi mai mici” ruleaza pana la 14 octombrie.

Comunicarea se desfasoara la posturi nationale de televiziune (Antena 3, TVR1, TVR2, Discovery, Realitatea TV, National TV, N24 PLUS, AXN, Kanal D), in presa scrisa, online si la punctul de vanzare in depozitele distribuitorilor prin postere, flyere si stickere.

Monica Tarnovean (foto), Director Executiv al agentiei The Syndicate a afirmat pentru AdPlayers ca agentia de publicitate a ales sa evidentieze beneficiile Bramac integrand in povestea spotului reducerile ca personaje. Oficialul nu a comentat bugetul campaniei integrate.

Potrivit reprezentantilor agentiei, campania a fost gandita in doua valuri. “Reduceri pe acoperis I” care s-a desfasurat in perioada 25 iulie – 19 august, si “Reduceri pe acoperis II”, care sederuleaza in perioada 5 septembrie - 14 octombrie, si prezinta reducerile sub forma de bile colorate ce se bucura de avantajele sistemului complet de acoperis BRAMAC.

BRAMAC este o companie prezenta in tari precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herzegovina. Liderul in sisteme complete de acoperis se afla pe piata din Romania de mai bine de 15 ani.

Coordonata de Cristiana Stoica, Marketing Manager la Bramac, campania semnata de agentia The Syndicate a fost dezvoltata de o echipa formata din Monica Tarnovean – Executive Director, Razvan Vasiloiu – Strategic Planner, Florin Olingheru – Creative Director, Adriana Olariu – Copywriter.

The Syndicate este o agentie full-service de publicitate care ofera servicii integrate de comunicare: strategie, creatie, trade marketing, merchandising, direct marketing, campanii online si evenimente. Printre clientii The Syndicate se mai numara: Sandoz, TRUST Euro Therm, Banca Romaneasca, Wienerberger, Bancpost, Derpan, Unilever Food Solutions. Mai mult, in AdPLayersPROFILE The Syndicate

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: