The Syndicate
The Syndicate
The Syndicate - Fondatorii
The Syndicate este o agentie de publicitate full-service, cu 4 ani de existenta, ce ofera servicii integrate: constructie de brand, strategie de comunicare, creatie, consultanta de marketing, trade marketing, field execution, evenimente, direct marketing, campanii online, media planning & buying.

The Syndicate a pornit in 2007 de la ideea de a crea o agentie cu adevarat full-service, fiecare dintre membrii echipei avand deja fie afaceri dezvoltate in domenii convergente - creatie, field execution, direct marketing, strategie de comunicare si trade marketing - fie experienta indelungata in departamentele de marketing ale unor corporatii internationale. Din toate aceste experiente puse laolalta a luat nastere, pe o baza deja functionala, agentia The Syndicate.

The Syndicate crede in Before-the-LineTM si After-the-lineTM, linia care delimiteaza momentul de memorare de cel de alegere a brandului, iar brief-urile clientilor sunt trecute prin filtrul acestei abordari pentru a crea strategii de comunicare ce duc la o dezvoltare durabila a brandurilor.

The Syndicate este un mediu familiar pentru echipa, unde pasiunea, creativitatea si experienta alcatuiesc un mix inedit, pus in slujba clientilor.
Printre clientii the Syndicate se numara: Banca Romaneasca, Bramac, Wienerberger, Sandoz Pharma Services, Bancpost, Unilever Food Solutions, Profi Rom Food, TRUST Euro Therm, Elbi Electric, Derpan.

Mai mult, pe www.thesyndicate.ro
The Syndicate
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str Daniel Barcianu nr 20, sect 3, Bucuresti
Tel.:
+4 021 326 26 74
E-mail:
Website:
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2007
Cifra de afaceri:
  • 2010: 3,1 Mil. EUR
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Business:
Monica Tarnovean
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Banca Romaneasca, Bramac, Wienerberger, Sandoz Pharma Services, Bancpost, Unilever Food Solutions, Profi Rom Food, TRUST Euro Therm, Elbi Electric, Derpan.