BT deschide cont pentru "Bucurestiul Intreprinzator" cu Next Advertising, Rogalski Damaschin si Three
Miercuri, 22 Iunie 2016


„Campania vine sa intareasca ideea ca Banca Transilvania este banca oamenilor intreprinzatori, care sustine business-urile cool” spun autorii proiectului

SURSA FOTO:
bucurestiulintreprinzator.ro

adplayers. Iulian Toma

Banca Transilvania  a deschis contul de comunicare „Bucurestiul Intreprinzator”, proiect care prezinta povestile oamenilor care au ajutat Bucurestiul sa devina cel mai intreprinzator oras din Romania.

Dezvoltat impreuna cu agentiile Next Advertising (project management, media, social media), Rogalski Damaschin (PR) si Three (creatie), „Proiectul s-a nascut din dorinta de a-i cunoaste pe intreprinzatorii din Bucuresti” au afirmat pentru adplayers, oficialii de relatii publice ai proiectului.

Platforma online a proiectului gazduieste o serie de interviuri despre idei, afaceri, actiuni si initiative economice si civice care au adus plus valoare capiutalei Romaniei si locuitorilor ei, dar si povestea oamenilor din spatele acestor demersuri.

„Vrem sa vorbim cu si despre ei si, nu in ultimul rand, ne dorim sa le sprijinim demersul. Ei fac Bucurestiul mai dinamic, iar povestile lor pot fi sursa de curaj si inspiratie” au mai adaugat oficialii de comunicare.

Potrivit autorilor, campania „Bucurestiul Intreprinzator” vine sa intareasca ideea ca Banca Transilvania este banca oamenilor intreprinzatori, care sustine business-urile cool. Intreg proiectul se bazeaza pe recomandarile venite din partea oamenilor cu idei, care, la randul lor, au nominalizat alte idei indraznete si oameni curajosi.

Povestea „Bucurestiului Intreprinzator” incepe cu doi tineri bucuresteni, nascuti aici si crescuti pe strazile acestui oras pe care l-au cunoscut pe bicicleta. Alexandru Manda si Andrei Botescu, caci despre ei este vorba, sunt cei care au reinviat o marca de legenda in Romania - Bicicletele Pegas. Povestea celor doi vorbeste despre pasiunea pentru biciclete si despre afacerea pe care au pornit-o pentru a descoperi si altora Bucurestiul, in miscare, pe doua roti. 

Mai mult despre Rogalski Damaskin

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: