Zapp si Jurnalul National transmit live Ski Express 24 de ore din 24
Miercuri, 15 Februarie 2006

Zapp si Jurnalul National transmit live Ski Express 24 de ore din 24

( AdPlayers.ro ) Zapp si Jurnalul National si-au dat mana pentru ca orice beneficiar de calculator legat la internet sa poata vedea 24 ore din 24 ce se intampla pe partiile de schi din tara.

Mihaela Lupu, Head of Corporate Affairs Zapp, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca “Obiectivul proiectului initiat de Zapp si Jurnalul National il reprezinta transmiterea de informatii cat mai precise asupra conditiilor de schi din Romania catre iubitorii de sporturi de iarna, folosind Zapp Internet Express, primul serviciu de Internet mobil in banda larga disponibil la nivel national” .

Chiar din prima zi de la anuntarea proiectului, reprezentantii Zapp spun ca numai pagina dedicata Ski Express de pe web site-ul operatorului de telefonie mobila (www.zapp.ro/skiexpress) a avut aproape 300 de vizitatori.

Lansat saptamana trecuta, Ski Express - primul proiect de monitorizare online a partiilor din Romania, dupa cum sustin initiatorii sai, pune la dispozitia iubitorilor de sporturi de iarna intr-un singur site, imagini in timp real de la fata locului. Totul este posibil 24 de ore din 24, prin intermediul unor webcam-uri instalate pe partiile din tara.

Disponibil pe Zapp.ro si Jurnalul.ro

Imaginile preluate de webcam-uri sunt transmise live si pot fi vizualizate accesand www.zapp.ro/skiexpress sau www.jurnalul.ro/skiexpress. Astfel, la doar un click de mouse se poate vedea cum este vremea si cum se schiaza la Mogosa, Parang, Harghita Bai, Poiana Brasov, Feleac, Vatra Dornei, Straja si Sinaia.

Potrivit oficialilor companiei de telefonie mobila, Zapp a oferit suportul tehnic pentru instalarea de webcam-uri si transmiterea imaginilor catre site-ul disponibil la www.zapp.ro/skiexpress si www.jurnalul.ro/skiexpress, in timp ce Jurnalul National a contribuit cu experienta gazetareasca si adunarea tuturor informatiilor si sintetizarea lor in 2 pagini publicate zilnic in editia tiparita si in cea electronica a ziarului.

Canale media

Canalele media folosite de SkiExpress pentru promovare sunt cotidianul Jurnalul National (co-fondator al proiectului), postul de televiziune Antena 1, internetul si SMS catre baza de clienti Zapp.

Jurnalul National ofera zilnic o sectiune speciala (2 pagini) dedicata starii partiilor (temperatura din ziua curenta si previziunile pe urmatoarele 2 zile, grosimea stratului de zapada, conditiile meteo, nivelul de dificultate si dotarile pentru circa 70 de partii din 24 de statiuni romanesti). Prin emisiunea "Ski Express", Antena 1 sustine si pe TV ideea de a descoperi noi partii de schi din Romania.

Pe Internet, proiectul este vizibil prin cele 2 sectiuni de SkiExpress din site-urile Zapp si Jurnalul National, plus bannere pe site-urile proprii (www.zapp.ro, www.jurnalul.ro) si pe site-urile partenere (www.teleferic.ro, www.anahotels.ro, www.paring.ro, www.straja.ro, www.mobotix.ro);

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM.

( Iulian Toma , info@adplayers.ro )

.


PUBLICITATE: