United Media Services a obtinut certificarea Analytics (GA4) din cadrul programului Google Marketing Platform
Miercuri, 07 Iunie 2023

 

,,Google Marketing Platform este un proiect la care am lucrat in ultimul an iar toate aceste certificari reprezinta un moment important pentru compania noastra.” a spus Dana Bulat, General Manager, United Media Services.

AdPlayers. info

United Media Services a obtinut certificarea Analytics (GA4) din cadrul programului Google Marketing Platform, anunta agentia. Certificarea de Analytics din cadrul Google Marketing Platform, valideaza expertiza avansata a agentiei pe proiecte de Data / Analytics, de la colectare & analiza de date si pana la utilizarea informatiilor, atat din perspectiva optimizarilor media dar mai ales din punct de vedere business.

Pentru obtinerea certificarii de Analytics, agentia a trecut printr-un audit riguros demonstrand capacitatea tehnica de a lucra pe proiecte complexe de Data / Analytics, in tool-uri specifice precum Google Analytics 4, Tag Manager, Firebase sau BigQuery.

In cadrul programului Google Marketing Platform, divizia de digital a United Media Services este “full-stack partner” si are in prezent cinci certificari, cea de Analytics fiind ultima certificare adaugata in portofoliu.

Fiecare certificare recompenseaza cunostintele strategice si tehnice puse in aplicare de catre o echipa multidisciplinara, capabila sa lucreze pe proiecte integrate de data, analytics, creative optimization si programmatic buying.

,,Google Marketing Platform este un proiect la care am lucrat in ultimul an iar toate aceste certificari reprezinta un moment important pentru compania noastra.” a spus Dana Bulat, General Manager, United Media Services. ,,Ne bucuram de consolidarea parteneriatului cu Google si ramanem devotati viziunii noastre de utlizare a datelor si a tehnologiei pentru sustinerea partenerilor nostri, intr-un ecosystem digital care se schimba rapid.”

 “Obtinerea celor cinci certificari Google Marketing Platform reprezinta rezultatul unui efort de echipa, respectiv a unui proiect inceput in 2022. Toate certificarile au la baza un proces riguros de validare si suntem fericiti sa facem parte dintr-un grup select de aproximativ 50 de agentii la nivel global, care au in portofoliu toate cele 5 certificari.”, a adaugat Dragos Andronache, Head of Digital, United Media Services.

Carmen Mihaiu, Head of Performance & Analytics: “O strategie buna de colectare si utilizare a datelor necesita tool-uri performante iar Google Marketing Platform imbina solutii avansate cu care putem gestiona datele clientilor tinand cont de consimtamantul utilizatorilor.

Cele 5 certificari confirma expertiza echipei noastre de a livra strategii eficiente intr-un ecosistem complex, cu multiple provocari tehnice si in acest moment coordonam peste 40 de proiecte de Data / Analytics pentru branduri care sunt lideri in industriile in care activreaza.”

United Media Services (www.unitedmedia.ro ) este o agentie de media full-service, cu un departament dedicat serviciilor de digital precum performance marketing, data & analytics sau programmatic. Agentia lucreaza in prezent pentru mai mult de 80 de clienti si 100 de branduri din categorii dinamice si pline de provocari, precum retail, pharma, telecom, e-commerce, FMCGs, financiar sau auto.

Mai mult in Business, Digital,


PUBLICITATE: