Un start-up online romanesc de 500.000 de euro a deschis in SUA. Retargeting.Biz Los Angeles.
Miercuri, 17 August 2016

Mugur Frunzetti, antreprenor si partener Retargeting.Biz.
sursa foto: Capital TV.

Un start-up online romanesc a deschis in SUA. Lansat acum si la Los Angeles, Retargeting.Biz mai dispune de prezenta locala in Bulgaria si Polonia, insa Rares Banescu si Mugur Frunzetti, antreprenorii care dezvolta proiectul, afirma ca sunt in discutii avansate si cu parteneri din Italia.

Potrivit companiei, antreprenorii romani lucreaza deja cu retaileri importanti din online precum Fashion Up, Floria, Zorile Store, Glittio, Meli Melo, Evolio si este in discutii si cu alte retele de magazine locale si de peste hotare.

Start online de jumatate de milion de euro.

"Pentru un business la inceput ca Retargeting cifra de afaceri pentru 2016 nu este relevanta, dar chiar si asa, cei aproximativ 500.000 eur reprezinta un start bun. Noi am ales sa facem un produs foarte bun si sa trecem apoi la vanzare, ca am testat in viata mea si invers si nu a mers.” a afirmat opentru adplayers Mugur Frunzetti, partener Retargeting si unul din antreprenorii care au pus pe picioare in trecut MarketOnline si Floria.

„Am venit alaturi de Rares Banescu la Retargeting, pentru ca aduc ceva ce foarte putini dezvoltatori de tool-uri pentru e-commerce au: experienta omului din cealalta parte a ecranului, e celui care detine magazinul online. Inteleg ce au nevoie clientii si incerc sa le ofer doar ce este important pentru ei. Toti clientii Retargeting de azi castiga din folosirea tool-ului mai mult decat cheltuie si aici cred ca se face diferenta in piata: la plus-valoarea pe care o aduci pentru client.", a mai spus Frunzetti.

200 de clienti din Romania si 200 din strainatate, vanzari suplimentare de peste 8,5 mln. de euro

Potrivit companiei, cu ajutorul retargetarii personalizate, Retargeting.Biz genereaza venituri pentru aproximativ 200 clienti din Romania si 200 clienti din strainatate, ce provin din industrii variate, precum cele din fashion, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel si auto, in cea mai mare parte lideri in e-commerce pe nisa in care activeaza. In afara tarii, platforma mai are clienti in Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam si US.

De la lansare si pana in prezent, oficialii Retargeting.Biz spun ca au generat pentru companiile care il utilizeaza 40 milioanede mesaje personalizate, vanzari suplimentare depeste 8.5 milioane de euro la o rata medie de conversie de peste 10%.


Rares Banescu, CEO si fondator Retargeting.biz

“Estimam un portofoliu de 1000 de clienti la finalul anului 2016, iar in urmatoarele saptamani vom anunta integrari cu jucatori mari din piata de IT din Romania, Bulgaria si Polonia.”, a adaugat Rares Banescu, CEO si fondator al companiei.

Potrivit reprezentantilor Retargeting, instrumentul complex care ajuta magazinele online sa comunice personalizat cu clientii vine cu workflow-uri definite, insa poate fi customizat si de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a stabili modul in care interactioneaza cu clientii lor.

“Retargeting.Biz se diferentiaza de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanta, plus o abordare diferita in profilarea si comunicarea cu clientul. Imbunatatim constant softul cu scopul de a ajuta magazinele online in comunicarea lor cu clientii magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportand email reminder si sms reminder”, a mai spus Rares Banescu.

Lansat in 2013, Retargeting.Biz este un start-up romanesc inovator ce propune companiilor din industria e-commerce un software care sa ii ajute sa interactioneze personalizat si rapid cu fiecare vizitator, in functie de actiunile lor. Prin retargetarea vizitatorilor, aplicatia creste rata de conversie si veniturile magazinelor online. Odata cu expansiunea companiei peste hotare, a rescut si necesitatea dezvoltarii echipei care in acest moment este formata din 25 persoane specializate pe tehnologie si digital.

Mai mult in Interactive, Digital, Antreprenoriat, Retail


PUBLICITATE: