The Practice vrea 700.000 EUR pe 2007 si crestere de 30% pe 2008
Miercuri, 14 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

“La inceput, ne-am propus pentru 2007 o cifra de afaceri de 350.000 euro, iar dupa primele 6 luni ale anului depasisem deja aceste estimari” declara Ioana Iordache, CEO Leo Burnett Group. Agentia de consultanta in relatii publice implineste un an de la infiintare.

„Lucram pe profit inca din luna martie a acestui an si pana la finalul anului preconizam o cifra de afaceri de aproximativ 700.000 euro”, afirma Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice. Pentru anul urmator, agentia isi propune o crestere cu 30% a cifrei de afaceri, dar si o consolidare a business-ului prin reinnoirea contractelor cu clientii curenti.

Lansata ca o initiativa antreprenoriala a Gabrielei Lungu, Managing Partner al agentiei, alaturi de cea a Ioanei si a lui Stefan Iordache (CEO si COO Leo Burnett), compania a pornit la drum cu o echipa de 4 consultanti, un singur client in portofoliu si un parteneriat cu grupul de comunicare Leo Burnett.

The Practice lucreaza pentru MOL Romania Petroleum Products, Abbott Laboratories, Carpatcement Holding, SAP Romania, Lerida International, Leo Burnett, Starcom, GE Money, Brailact, Plaza Centers, Harley Davidson Bucharest si Westhouse Group.

info[at]adplayers.ro


PUBLICITATE: