Telekom Romania Mobile Communications intra in competitia de iarna. Mari schimbari pentru clienti. Mobil asa cum vrei si comunicare nelimitata
Joi, 18 Noiembrie 2021

 

Credit. Telekom Romania Mobile Communications

„Ne pasa de clientii nostri si punem interesele lor pe primul loc. De aceea, ne straduim sa le oferim experienta mobila pe care si-o doresc. Aceasta inseamna sa le oferim mobilitate nelimitata pentru a ramane conectati oriunde si oricand, pe orice dispozitiv, fara probleme si fara griji. Si, la fel de important, pretuim increderea lor si ne straduim sa o castigam, fiind onesti, corecti si onorandu-ne promisiunile”, a declarat Dina Tsybulskaya, Director General, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

AdPlayers. info

Telekom Romania Mobile Communications intra in competitia de iarna din piata telecomunicatiilor cu o noua pozitionare si promisiune bazate pe ceea ce-si doresc clientii, anunta compania. Noua abordare a companiei se bazeaza pe o gandire exclusiv axata pe client - si nimic altceva - pornind de la nevoile de baza si cele mai mari asteptari si nemultumiri ale acestora, atunci cand vine vorba de servicii mobile.

„Ne pasa de clientii nostri si punem interesele lor pe primul loc. De aceea, ne straduim sa le oferim experienta mobila pe care si-o doresc. Aceasta inseamna sa le oferim mobilitate nelimitata pentru a ramane conectati oriunde si oricand, pe orice dispozitiv, fara probleme si fara griji. Si, la fel de important, pretuim increderea lor si ne straduim sa o castigam, fiind onesti, corecti si onorandu-ne promisiunile”, a declarat Dina Tsybulskaya, Director General, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

,,Onestitate, transparenta, simplitate si calitatea serviciilor promise: acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care le asteapta romanii de la furnizorii lor de telefonie mobila. Iar Telekom va face toate eforturile pentru a le oferi acestora experienta mobila pe care si-o doresc, mai simpla si corecta. Oferte nelimitate si comunicare cu preturi clare, fara restrictii sau costuri ascunse. spun reprezentantii de comunicare.

In noua competitie de iarna, Telekom Mobile ofera acces clientilor actuali la aceleasi oferte agresive valabile pana acum doar pentru clientii noi, iar ofertele sunt valabile si pentru persoane fizice si pentru persoane juridice.

Jucator disruptiv

Potrivit autorilor strategiei de comunicare, promisiunea noului brand Telekom Mobile este „Mobil asa cum vrei. Simplu si corect.” si pune clientul in centrul tuturor initiativelor companiei, care vor trebui sa raspunda in permanenta la intrebarea: ce putem face diferit, ca sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor clientilor? Ce putem schimba pentru a convinge din ce in ce mai multi romani sa ni se alature?

,,In calitate de companie de telefonie mobila care concureaza impotriva jucatorilor convergenti, noul Telekom Mobile are avantajul de a putea realiza rapid aceste schimbari si a implementa noua sa strategie”mai spun repreentantii noii comunicari.

Telekom Mobile face primul pas pentru a elimina decalajul dintre ofertele dedicate atragerii de clienti noi si ofertele de loializare pentru abonatii actuali.

„Una dintre cele mai mari dorinte ale clientilor romani este sa beneficieze de un tratament echitabil din partea furnizorilor de telecomunicatii si aiba acces usor la cele mai atractive promotii. Ne bucuram ca astazi le putem satisface tuturor aceasta dorinta, fie ca este vorba de actualii nostri abonati care vor opta pentru prelungirea contractului, fie de clientii care decid sa achizitioneze un nou abonament sau se porteaza din alta retea”, a daugat Andreea Cramer, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Oferte simple, cu tarife clare, cu net nelimitat, cu telefoane incluse

Noua oferta de iarna, valabila pana pe 15 ianuarie 2022, se bazeaza pe doua abonamente simple si avantajoase, ambele disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, clienti actuali sau noi:

•            Abonament la 6 euro pe luna, cu date, minute si SMS-uri nationale nelimitate si fara perioada contractuala obligatorie.

•            Oferta cu telefon inclus, la 13 euro pe luna, cu smartphone-uri precum Samsung Galaxy A32, Xiaomi Redmi Note 10s, OppoA74 incluse fara cost suplimentar la pachet cu abonament cu date nationale nelimitate, minute si SMS-uri nelimitate in retelele nationale si roaming in SEE, plus 200 de minute internationale in SEE si Zona 1.

Mai mult, oferta de Black Friday, disponibila in perioada 19 noiembrie – 5 decembrie, va fi dedicata exclusiv clientilor existenti Telekom Mobile care doresc sa isi reinnoiasca abonamentul sau sa achizitioneze inca un abonament, oferindu-le reduceri substantiale la smartphone-uri de top precum si beneficii nelimitate - toate impreuna cu abonamentul de 15 euro pe luna. Printre telefoanele din oferta de Black Friday se numara Samsung Galaxy A52 la 129 de euro, Xiaomi 11T la 259 de euro, Samsung Galaxy S21 la 459 de euro dar si multe altele.

Mai multe detalii despre noua oferta de iarna Telekom Mobile, pe site-ul campaniei www.mobilasacumvrei.ro

Mai mult in Campanii, Business


PUBLICITATE: