Telekom Banking lanseaza impreuna cu Alior Bank finantarea in rate a telefoanelor mobile
Joi, 15 Martie 2018

Urszula Krzyżanowska-Piękoś, Deputy CEO Alior Bank.
Credit: Telekom Romania

adplayers. info

Telekom Banking anunta lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile achizitionate de clienti persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel national, anunta responsabilii de relatii publice.  

Astfel, oricine este interesat de achizitionarea unui telefon, impreuna cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fara dobanda si comisioane (0%), daca ratele sunt achitate in termenul de plata.

Clientii primesc pe loc aprobarea finantarii si beneficiaza gratuit de cont curent si card de debit instant, oferit pe loc in magazinele Telekom Romania.

“Lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile este inca un pas pe care Telekom Banking il face catre procesul de digitalizare a pietelor si a consumatorilor. Vom continua, impreuna cu Alior Bank, partenerul nostru in acest proiect financiar digital, sa ne crestem business-ul pe piata din Romania. Este nevoie de astfel de produse si servicii eficiente, care sa ne usureze munca si viata. Cred ca nevoile romanilor sunt indreptate tot in aceasta directie si vorbim astfel de o colaborare stransa intre business-uri si consumatori. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate in acest an”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

“Prin oferta Telekom Banking, clientii Telekom Romania au la dispozitie o noua modalitate avantajoasa de plata a telefoanelor pe care le achizitioneaza in reteaua de magazine Telekom, prin accesarea unei finantari pe loc, chiar in magazin. Raspundem astfel nevoii imediate a clientilor de a-si achizitiona telefonul dorit, poate unul de ultima generatie, care implica costuri mai mari, avand beneficiul platii in 24 de rate egale, cu dobanda si comisioane 0%. Prin acest serviciu, dorim sa le oferim clientilor libertatea de alegere, fara a avea costuri suplimentare”, a declarat Urszula Krzyżanowska-Piękoś, Deputy CEO Alior Bank.

Prin oferta Telekom Romania, clientii isi pot achizitiona in 24 de rate egale, fara dobanda, orice telefon impreuna cu un abonament incepand de la 5 euro / luna, TVA inclus, care ofera minute nationale nelimitate si Internet nelimitat 4G.

Pretul de 5 euro / luna pentru serviciile mobile este valabil pentru clientii care detin sau isi activeaza cel putin un serviciu fix Telekom. Clientii care nu detin si un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile incepand de la 7 euro / luna (TVA inclus). Ratele pot fi platite foarte usor, in contul Telekom Banking, prin transfer de la o alta banca sau direct in casieriile din magazinele Telekom Romania.

Telekom Banking, cel mai nou proiect financiar digital din Romania, dezvoltat in cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank, ofera persoanelor fizice produse si servicii bancare usor de utilizat, accesibile online si in magazinele din reteaua Telekom. Clientii au acces la o gama variata de operatiuni bancare si la o noua solutie pe piata romaneasca, platforma de Schimb Valutar Online, prin care pot beneficia de cursuri de schimb avantajoase.

Totodata, prin intermediul cardului de debit instant de la Telekom Banking, clientii se bucura de libertatea de a efectua retrageri gratuite de la orice ATM din lume, iar platile in lei catre orice banca din Romania nu sunt comisionate daca sunt realizate prin serviciile de Internet si Mobile Banking. Utilizarea serviciilor Internet si Mobile Banking este de asemenea gratuita. Telekom Banking a fost lansat in Romania in octombrie 2017.

Alior Bank S.A Varsovia Sucursala Bucuresti este parte a Alior Bank S.A., o banca de top din Polonia care asigura servicii pentru circa 4 milioane de clienti, atat persoane fizice, cat si persoane juridice. Alior Bank si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2008, iar din anul 2014 actiunile Alior Bank sunt incluse in indicele WIG20, care cuprinde cele mai mari companii listate la Bursa de Valori din Varsovia.

Combinand principiile bancare traditionale cu solutiile digitale, Alior Bank s-a remarcat printr-o crestere dinamica si si-a consolidat rapid pozitia pe piata printr-o oferta de produse si servicii inovatoare, stabilind noi standarde de calitate in sectorul financiar-bancar.

In octombrie 2017, Alior Bank S.A. Varsovia Sucursala Bucuresti impreuna cu partenerul sau Telekom Romania au lansat Telekom Banking, cel mai nou proiect financiar digital din Romania, care ofera persoanelor fizice produse si servicii bancare usor de utilizat, accesibile online si in magazinele din reteaua Telekom

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: