Schimbare la varful Mindshare ( GroupM ). Catalin Gaitanaru este noul CEO, Mindshare Romania
Luni, 11 Mai 2020

Catalin Gaitanaru (foto) noul CEO, Mindshare Romania, preia responsabilitatile detinute anterior de Clara Berindean, CEO Mindshare in ultimii trei ani.

AdPlayers. info

Schimbare la varful Mindshare ( GroupM ). Catalin Gaitanaru este noul CEO Mindshare Romania.

Catalin Gaitanaru preia responsabilitatile detinute anterior de Clara Berindean, CEO Mindshare in ultimii trei ani. Clara Berindean este unul dintre veteranii GroupM, cu 20 de ani de experienta in cadrul companiei. In ultimii trei ani, Clara a detinut pozitia de CEO si a avut o contributie majora la cresterea si eficientizarea afacerilor clientilor agentiei, intr-un mediu plin de provocari.

In urma deciziei sale de a se dedica unor proiecte personale, pozitia si responsabilitatile Clarei sunt preluate de Catalin Gaitanaru, in urma unui proces complex de recrutare. Catalin este, la randul sau, un om de media cu o experienta de 16 ani, atat pe piata locala, cat si pe cea internationala.

“Se preda stafeta intre doi dintre cei mai buni oameni de media pe care ii cunoastem. Este un inceput de drum pentru amandoi si sunt onorat sa le urez succes, fiecaruia, in noile provocari. Am incredere ca tot ce a construit Clara alaturi de echipa sa va fi consolidat de Catalin, in viitor, cu experienta si determinarea lui” - Mirel Plesca, CFO GroupM Romania.

Catalin Gaitanaru are o cariera solida in GroupM, fiind unul dintre liderii de baza din cadrul grupului de media, inca din 2007. De-a lungul timpului, a gestionat unii dintre cei mai mari clienti din portofoliul GroupM de pe piata locala, adaugand traseului sau profesional si experienta internationala, in echipa de lideri europeni din cadrul MediaCom.

In ultimii patru ani, Gaitanaru a indeplinit rolul de Managing Partner in cadrul Wavemaker Romania, fiind responsabil cu operatiunile de new business si de consultanta pentru clientii agentiei.

“Catalin a dovedit deja, in toti acesti ani, ca are capacitatea de a livra la cele mai inalte standarde de profesionalism. Am incredere in ambitia si intuitia sa si ii doresc inspiratie in noua sa pozitie profesionala.  Este un moment cu atat mai provocator, dat fiind actualul context, cand este nevoie de adevarati profesionisti mai mult ca niciodata“- Zoran Jovanovic, CEO Mindshare Europa Centrala si de Est.

Din noua sa pozitie, Catalin se va concentra pe consolidarea echipei si a portofoliului de clienti, pe dezvoltarea produselor si serviciilor Mindshare, precum si pe segmentul de new business.

GroupM este lider-ul global de management al investitiilor in media, care gestioneaza peste 50 miliarde USD in investitii anuale de media, prin intermediul agentiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX si Xaxis. GroupM creeaza reale avantaje competitive pentru clientii sai prin intermediul specialistilor din intreaga lume, oferind informatii valoroase despre tendintele pietei cu privire la comportamentul consumatorilor si diverse platforme de media, expertiza de trading, market-leading brand-safe media, solutii tehnologice, continut si multe altele. 

Mai mult in Business, Management,


PUBLICITATE: