Sanoma Hearst România pregateste portalul Femeia.ro
Vineri, 15 Decembrie 2006

Sanoma Hearst România pregateste portalul Femeia.ro

.

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

“Sanoma Hearst Romania pregateste lansarea unui nou portal: www.femeia.ro , a declarat pentru AdPlayers, Adina Vasilescu, Digital Publisher  la Sanoma Hearst România. 

Legat de politica de vânzari online a portalului, Adina Vasilescu a afirmat pentru AdPlayers ca “publicitatea online va fi vânduta în 2007 exclusiv prin Spendid Media Interactive, care a contractat, în plus, si spatiile de pe site-urile www.mami.ro si www.national-geographic.ro”

Arbo Media vinde în continuare publicitate pe www.startpage.ro, www.cosmopolitan.ro si www.fhm.ro în regim neexclusiv, a mai precizat publisher-ul online de la Sanoma Hearst România.

Potrivit companiei, divizia Digital Media a Sanoma Hearst Romania s-a format la începutul anului 2006 si a lansat în luna august portalul pentru parinti www.mami.ro premiat de 3 ori la Internetics 2006 cel mai premiat site vreodata la aceasta competitie, potrivit editorului.

Cel mai recent proiect online Sanoma Hearst România premiat la Internetcis 2006 este dezvoltat cu agentia de design si comunicare de brand prin medii interactive Green Pixel.

Pe lânga anuntatul femeia.ro, în portofoliul online al Sanoma Hearst Romania se mai afla www.mami.ro, www.national-geographic.ro, www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro si www.startpage.ro .

. Sanoma Hearst România pregateste portalul Femeia.ro

PUBLICITATE: