Romanian Paper Distribution lanseaza peste 3.000 de produse in noua platforma online rpd.ro
Joi, 17 Decembrie 2009

 (AdPlayers.ro, Irina Toma )

Romanian Paper Distribution (RPD), unul dintre cei mai importanti distribuitori de hartii si cartoane tipografice din Romania, lanseaza peste 3.000 de produse din portofoliul companiei, in noua versiune a platformei rpd.ro. Potrivit unor surse apropiate companiei, investitia in noua platforma online se ridica la 30.000 - 40.000 eur, si pune la dispozitia potentialilor clienti produse din gama consumabilelor pentru tipar, print digital de format mare, arta grafica si fotografica.

Cu multiple facilitati de acces si utilizare, rezultate in urma largirii programului de vanzari cu echipamente destinate industriei printului si artei fotografice, rpd.ro contine imagini si informatii in detaliu privind domeniile de utilizare ale produselor, beneficiile livrate si performantele tehnice. Pe langa produsele expuse potentialilor clienti - hartiile si cartoanele tipografice, cele pentru tiparul digital si specialitatile tipografice, cea mai recenta versiune RPD.ro ofera si noutatile din programul de vanzari, actualizate la zi, respectiv echipamentele destinate industriei printului si artei fotografice, precum si accesoriile sau consumabilele aferente acestora.

Conform reprezentantilor de marketing ai companiei, platforma de comunicare online isi propune sa reprezinte o alternativa la cataloagele tiparite a caror suprafate de expunere limitate nu puteau oferi detalii si imagini de ordinul a mii de unitati din produsele distribuite de companie. Totodata, noul rpd.ro isi propune sa fie un instrument de informare si comanda pe Internet, la indemana pentru orice utilizator.

Oficialii de comunicare au mai afirmat pentru AdPlayers ca pe langa preturile fiecarui produs, departamentul de marketing si vanzari pregateste in fiecare luna promotii ale furnizorilor in diferite categorii de produse. Newsletter-ul electronic RPD va prelua deasemenea si programele de promovare si promotiile pregatite de companie.

Noul website ofera deopotriva acces atat la beneficiile fiecarui produs, cat si la ofertele speciale din portofoliul extins al companiei, 24h din 24, avand ca obiectiv principal o interactiune usoara cu consumatorul in procesului de selectie si achizitie al oricarui produs.

Infiintata in anul 1998, Romanian Paper Distribution (RPD, www.rpd.ro) este distribuitor de hartii si cartoane speciale ale unor marci precum ZEDO.paper, Fedrigoni, Fabriano, Zuber Raider, Prado, Mondi, produse destinate proiectarii cum sunt plottere, scanere, multifunctionale, trimere, imprimante laser speciale, software dedicat domeniului tehnic si editarii grafice; imprimante digitale de format mare Canon, HP sau Epson, aparate de fotografiat si obiective profesionale; consumabile pentru birou, arta grafica si fotografica. Compania este prezenta in Bucuresti precum si in alte patru mari orase din tara: Brasov, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.


PUBLICITATE: