Reteaua de comunicare Ketchum va intra pe piata din Romania prin Civitas Global
Vineri, 04 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Agentia greceasca de relatii publice Civitas Global va intra pe piata de PR din Romania, potrivit unor surse din piata de comunicare apropiate miscarii.

Operatiunile Civitas Global Romania vor fi conduse de Areti Georgilis, oficial cooptat si in Juriul PR Award Romania, si care va pune, potrivit acelorasi surse, si piatra de temelie a companiei de relatii publice pe piata romaneasca.

Fondata in Grecia, in 1994, Civitas isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor de consultanta in comunicare, oferind servicii de strategie, comunicare si relatii publice pentru organizatii si corporatii, atat din sectorul public, cat si privat.

De la infiintare si pana in prezent, Civitas a lucrat pentru companii grecesti sau internationale, cum sunt Lafarge Group, Ericsson Group, ING, Intel, Johnson & Johnson Medical, Greek Postal Savings Bank.

Cu sediul central in Atena, compania de relatii publice se pozitioneaza drept una dintre companiile relevante pe piata de comunicare din Grecia si Europa de Sud Est.

Civitas este partenerul exclusiv in Grecia si Cipru al retelei de comunicare Ketchum, pentru care opereaza ca partener strategic de dezvoltare pe Europa de Sud Est.


 


PUBLICITATE: