Reteaua de PR Spin Communications intra in Romania
Miercuri, 13 Februarie 2008

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

Parte a retelei internationale de Public Relations cu acelasi nume, Spin Communications Grecia intra pe piata romaneasca de cnsultanta in relatii publice . 

Noua agentie Spin Communications Romania este condusa de Spiros Rizopoulos - General Manager si de Ruxandra Florea (foto) in functia de Country Manager.
 
 

Florea are o experienta de 8 ani in PR, ultimii trei ani petrecandu-i ca PR Director la Lowe Public Relations. A gestionat conturi precum Electrolux, Timisoreana (SABMiller), Rama (Unilever), Coca-Cola, TimeOut Magazine, Splenda (Johnson & Johnson), Arctic, American Chamber of Commerce.

“Deschiderea biroului din Romania este un pas strategic, in conditiile dezvoltarii impresionante pe care am inregistrat-o. In acest fel, agentia din Bucuresti se alatura axei Washington D.C – Atena pentru a intregi o viziune globala a companiei noastre”, a declarat Spiros Rizopoulos, General Manager Spin Communications, seful agentiei a carei experienta numara, printre altele, 4 ani in functia de Director de Comunicare al Western Policy Center din Washington D.C.

 

Agentia ofera consultanta in comunicare corporate si de brand (reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, planificare si implementare de evenimente, CSR, sponsorship) si relatii media (strategie editoriala, traininguri media, online PR).

 

“Spin Communications e o provocare pe care am ales-o, cucerita fiind de abordarea, experienta si determinarea colegilor mei din Grecia”, afirma  Ruxandra Florea, Country Manager Spin Communications Romania.

 

Potrivit companiei, Spin Communications Grecia a avut in 2007 o cifra de afaceri de 700 000 euro, in crestere cu 20% fata de anul precedent. Agentia este recunoscuta pe piata din Grecia ca fiind una dintre cele mai prestigioase in domeniul comunicarii corporative si politice. Spin Communications Grecia are in prezent 14 angajati si mai mult de 16 clienti. Printre cientii Spin Communications Romania se numara Upground Estates GVA Asco Properties si Veterin.

 


PUBLICITATE: