Rama danseaza cu Brands & Bears
Luni, 23 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro )

Rama danseaza cu Brands & Bears

Cea mai recenta promotie Rama are pasii coordonati de Brands&Bears.

Agentia condusa de Cristian Bulfinschi spune ca toamna aceasta, cutiile de margarina Rama de 500gr vor avea lipit pe capac câte un CD cu cinci melodii reprezentând unul din cele opt ritmuri “pe care îti poti începe ziua”: salsa, merengue, tango, rumba, rock'n'roll, samba, cha-cha-cha si vals.

Promotia este sustinuta si de o serie de trei spoturi TV.  CD-urile contin  si o lectie de dans pentru fiecare stil în parte, astfel încât si cei mai putin priceputi o sa fie centrul altentiei. Daca nu pe ringul de dans, macar în bucatarie.

Concept

Dupa cum spune agentia, în ultimul an, Rama a facut o “Calatorie muzicala în jurul lumii”, apoi s-a plimbat prin Europa, vizitând “Capitalele gustului””. Conceptul noii promotii?

“Rama îti aduce buna dispozitie înca de dimineata si te ajuta sa-ti impui un ritm cât mai optimist pe care sa-l pastrezi pâna la sfârsitul zilei”, spune agentia. “Si de la “ritm” pâna la “dans” nu a fost decât un pas. Nu orice fel de pas, ci unul de... rumba. Sau tango. Poate merengue? Sau poate salsa? "

Rama danseaza cu Brands & Bears„Vazând ca am câstigat pentru a doua oara consecutiv pitch-ul Rama, am stiut ca va trebui sa depasim asteptarile si standardele impuse de promotiile precedente”, spune Cristina Lambru (foto) , Director de Creatie al agentiei.

„Provocarea ne-a facut sa topaim de bucurie si acesta a fost chiar punctul de plecare. Am dorit sa reamintim consumatorilor ca, prin dans, orice moment al zilei se poate transforma într-o sarbatoare, asa ca am lansat Danseaza cu Rama!, adauga sefa de creatie.

Autorii

Au impus ritmul si au dansat cu ideile, fara sa se calce pe picioare, spune agentia: Brand manager - Simona Ciuca, Assistant Brand Manager - Carmen Saftoiu, din partea Unilever.

De la agentie au dansat pentru campanie  Copywriteri - Cristina Lambru, Andreea Marcu, Sînziana Andronic, Art Director - Amandine Heyndrickx, Paul Bratu, Director de Creatie - Cristina Lambru, Account Executive - Ana-Maria Stoiculescu, Account Manager - Claudia Mihai, Client Service Director - Emanuel Grigorcea, Account BTL - Maria Chiribau si DTP – Andrei Craciun pentru Brands & Bears.

Rama danseaza cu Brands & Bears

PUBLICITATE: