Raftul cu Bunatati Locale, din aceasta saptamana si in judetul Sibiu
Vineri, 12 Aprilie 2024

„Profi ajuta micii producatori locali care gatesc ca pentru propria lor familie sa ajunga la cat mai multe familii din Romania, iar cei care vin in magazine pot regasi gusturile autentice, din ingrediente atent selectionate, mestesugite cu dragoste de micii producatori din judetul Sibiu", a spus Calin Costinas, Director General Adjunct, Profi.

AdPlayers. info

Producatorii locali din judetul Sibiu sunt, din aceasta saptamana, parte a celui mai amplu program de sustinere a lor, dupa ce Profi a deschis Raftul cu Bunatati Locale in Sibiu si Selimbar.

Producatorii locali sunt incurajati sa duca mai departe obisnuinta bunatatilor facute dupa retete traditionale si sunt ajutati sa ajunga mai usor la consumatori gratie programului demarat de Profi, reteaua romaneasca de magazine.

Raftul cu Bunatati Locale ofera gustul autentic si sanatos al  unor produse proaspete din carne, lactate,  patiserie, miere curata, bere artizanala, sucuri naturale si vinuri din soiuri alese. Pentru inceput, aproape 20 de producatori alimenteaza Raftul cu Bunatati Locale din magazinele Profi selectate din judetul Sibiu.

„Raftul cu Bunatati Locale este cea mai naturala si sincera declaratie de dragoste pentru Romania si romani, pentru mestesugul autentic si artizanii gustului bun. Ne asiguram ca ceea ce este bun si sanatos isi gaseste loc in retailul modern. Profi ajuta micii producatori locali care gatesc ca pentru propria lor familie sa ajunga la cat mai multe familii din Romania, iar cei care vin in magazine pot regasi gusturile autentice, din ingrediente atent selectionate, mestesugite cu dragoste de micii producatori din judetul Sibiu", a spus Calin Costinas, Director General Adjunct, Profi.

,,Toti producatorii care constatam ca fac bunatati ce merita descoperite si savurate se regasesc pe platforma Via Profi, iar de azi produsele lor si-au gasit loc si la Raftul cu Bunatati Locale din magazine Profi selectate din judetul Sibiu, putand astfel ajunge la cat mai multe familii", a adaugat Calin Costinas.

Zilnic, Raftul cu Bunatati Locale isi intampina cu preturi mici clientii  din Sibiu la Profi Super din Str. Semaforului 14, Profi Super din Str. Lunga 67 si Str. Nicolae Iorga 52, dar si in Selimbar, la Profi Super din Str.Mihai Viteazul 292.

Toate produsele sunt puse la vanzare in cantitati limitate si doar in magazine selectate pentru a permite producatorilor sa isi pastreze modul de preparare si calitatea traditionale, fara a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospetime si productia artizanala specifica fiecarei localitati sau zone in care acestea sunt expuse la Raftul cu Bunatati Locale.

„Raftul cu Bunatati Locale ajuta micii producatori sa existe si sa se dezvolte, dar si consumatorii sa ajunga la gusturile autentice pe care le apreciaza, la produse proaspete si sanatoase pe care sa le imparta cu familiile lor. Acest program nu are o miza economica pentru Profi, fiind o alta cale prin care intelegem sa punem suflet in comunitate si in Romania, asa cum face fiecare dintre micii producatori pe care i-am selectat", explica Gaetan Pacton, Directorul General Profi.

,,Participantii la acest program primesc inclusiv ajutor in realizarea documentatiei si obtinerea avizelor necesare pentru vanzarea conforma a produselor lor, in timp ce Profi le faciliteaza distributia prin flota proprie si ofera suport in promovarea lor", conchide directorul general Profi.

Raftul cu Bunatati Locale. Program de sustinere a producatorilor locali.

Programul de sustinere a producatorilor locali initiat de Profi prin Raftul cu Bunatati Locale a fost prezentat prima data in septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat la Apos. De atunci, acesta s-a extins cuprinzand tot mai multe judete si va continua sa se extinda si pe parcursul acestui an. Astfel, in 2023, el a cuprins 120 de furnizori locali artizanali, cu peste 800 de articole traditionale, prezenti in 25 de magazine Profi din 21 de localitati.

Dincolo de prezenta la Raftul cu Bunatati Locale, micii producatori locali isi spun povestile si isi prezinta oferta si pe cea mai ampla platforma nationala de promovare a lor, Via-Profi.ro, prin intermediul careia oricine poate porni intr-o calatorie plina de savoarea gusturilor din Romania.

Profi. Mai bine de 1.711 de magazine proprii si partener, in 846 de localitati

Cu 28.000 de angajati in mai bine de 1.711 de magazine proprii si Partener prezente in 846 de localitati urbane si rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO si PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienti care isi fac zilnic cumparaturile in aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din Romania.


PUBLICITATE: