Puzzle cu miza de 2 Mil. USD, si pe piata jocurilor din Romania
Luni, 26 Noiembrie 2007

AdPlayers.ro, Irina Toma)

Epee Ro Mania a lansat in premiera pentru Romania jocul de puzzle Eternity II, a carei miza de rezolvare este 2 Milioane USD. Primul jucator  care va rezolva puzzle-ul si va inregistra solutia corecta, va castiga 2 milioane de dolari. 

„Din aceasta confruntare internationala, romanii nu puteau lipsi. Multe tari nu au reusit sa-si organizeze propriile distributii locale. Datorita fortei de negociere a grupului EPEE s-a reusit includerea Romaniei in acest proiect.” a declarat Mircea Bivolaru (foto) , Director General, Epee Ro Mania.

Jocul Eternity II se adreseaza unui public variat, femei si barbati, de toate varstele, in special celor care iubesc provocarile si jocurile, mintilor active, si tuturor celor tentati sa castige 2 milioane de dolari. Este un fapt demonstrat ca jocul de puzzle reprezinta un mijloc eficient de a scapa de stres si totodata constituie o modalitate perfecta de a mentine in forma o minte activa.

Epee Ro Mania este parte a grupului EPEE, lider in domeniul producerii, importului, distributiei si comercializarii de jucarii in estul Europei, potrivit reprezentantilor sai. Contul de media Epee este administrat  in Romania de catre Mediaedge:cia.

„Pentru lansarea Eternity II, am avut ocazia sa imbinam, asemenea unui joc de puzzle, toate resursele noastre de comunicare reusind astfel sa punem cap la cap o strategie dinamica de comunicare”,  a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Mediaedge:cia.

info@adplayers.ro


PUBLICITATE: