Publicis Dialog a castigat doua pitch-uri pentru L&M si Marlboro
Miercuri, 04 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Publicis Dialog, parte a grupului Publicis Romania, a castigat doua pitch-uri in urma unei licitatii la care potrivit reprezentantior sai, au participat alte 4 agentii.

Agentia va organiza evenimentul “L&M Transglob” promovind una din valorile de baza ale brandului de tigari L&M si anume multiculturalitatea lui. Conceptul de eveniment este sustinut de platforma de comunicare “above the line” (ATL) dezvoltata de marca la nivel international. Seria de evenimente “Transglob” vor avea loc simultan si vor reproduce atmosfera a 4 locatii oferite drept premii in acest an: Shangai, Paris, Salvador de Bahia (in Brazilia) si Goa (in India).

Publicis Dialog va mai organiza de asemenea si “Marlboro Red Racing”, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru brand-ul Marlboro. Conceptul face parte dintr-o serie de evenimente anuale pe care Marlboro le organizeaza pentru consumatorii sai si pentru care, in acest an, celebra marca de tigari va avea ca suport de comunicare un eveniment axat pe demonstaratii de motociclism sustinute de celebrul pilot Christian Pfeiffer. Evenimentul se va desfasura in Club Bambuun de vor fi prezenti si cei doi celebrii piloti ai echipei Ducati, Carlos Checa si Loris Capirossi.

Publicis Dialog este o agentie specializata de marketing services constituita ca parte a grupului Publicis Romania. Printre conturile importante din portofoliul agentiei se numara Parliament, Marlboro, L&M, Peroni, Danone, Ford.


PUBLICITATE: