Presedintele The International Communications Consultancy Organisation la Bucuresti
PR
Miercuri, 22 Martie 2017

Maxim Behar, Presedinte al The International Communications Consultancy Organisation (ICCO)
sursa foto: ICCO

adplayers. Iulian Toma

Maxim Behar, Presedinte al The International Communications Consultancy Organisation (ICCO)  vine la Bucuresti la invitatia Asociatiei Romana de Relatii Publice – ARRP. ICCO reuneste peste 2500 de agentii de relatii publice din  49 de tari.

Desfasurata sub sloganul “We are only as strong as we are united, as weak as we are divided” (J.K. Rowling), potrivit oficialilor asociatiei, intalnirea este adresata in principal firmelor si departamentelor de relatii publice, dar si specialistilor interesati de comunicare in general. Evenimentul scoate in evidenta oportunitatile ce se deschid din momentul cand Romania, prin intermediul ARRP, se conecteaza la ICCO.

Potrivit ARRP, Maxim Behar va prezenta la Bucuresti tendinte actuale in relatiile publice la nivel mondial si posibilitatile de networking si colaborare internationala existente in cadrul ICCO. Dupa discursurile inaugurale, intalnirea are programata si o sesiune de intrebari si raspunsuri, evenimentul urmand sa se incheie cu discutii libere, la o cafea.

Intalnirea cu presedintele ICCO este programata pentru Joi, 23 martie 2017, ora 15.00 si va avea loc la Institutul Bancar Roman, (Str. Negru Voda nr. 3), in Sala IX - “Ion Lapadatu”, etaj 2, intrarea C. Accesul la intalnirea ARRP are loc in limita locurilor disponibile, iar cei interesati se pot inscrie la arrpoffice[at]gmail.com, sau la  numarul de telefon 0728.206.666.

Mai mult in PR, Eveniment, 


PUBLICITATE: