Partener nou la 1 milion de euro. Catrinel Burghelea, langa Alex Paius si Iulia Tanase la Image PR.
Joi, 23 Iulie 2015
 
FOTO: 
Catrinel Burghelea, Communication Director, Partner (stanga),
Alex Paius, General Manager, Partner
Iulia Tanase, Managing Director, Partner (dreapta)


adplayers. Iulian Toma

Incepand cu luna iulie, Catrinel Burghelea, Communication Director, la Image PR este noul partener al agentiei independente de comunicare. Burghelea (foto, stanga) detine 5% din companie si se alatura celorlalti proprietari ai IMAGE PR - Alexandru Paius (foto) - General Manager, care detine 75% din agentie, si Iulia Tanase (foto, dreapta) -  Managing Director, cu 20%.

Cu 20 de ani pe piata de comunicare, Image PR este si prima agentie de relatii publice din piata care a adoptat modelul cooptarii angajatilor in randul partenerilor, oferindu-le parti sociale din companie. Alex Paius continua cu Burghelea ceea ce a inceput in urma cu mai multi ani cu Iulia Tanase - care detine in prezent 20% din companie.

"Statutul de partener vine ca recunoastere a unei contributii esentiale la business-ul agentiei de-a lungul timpului. Totodata, el aduce cu sine o responsabilitate pentru dezvoltarea companiei in viitor. Cooptarea de noi parteneri in randul actionariatului este felul in care noi vedem dezvoltarea IMAGE PR: am fost prima agentie din piata care a facut acest pas – in 2007, cand Iulia Tanase a primit statusul de partener; astazi continuam aceasta traditie cu Catrinel si in acest fel vrem sa crestem si pe viitor." a declarat pentru adplayers Alexandru Paius - General Manager, Partner IMAGE PR.

IMAGE PR a incheiat anul trecut cu o cifra de aproape un milion de euro. In prima jumatate a anului 2015, agentia de comunicare a inregistrat venituri comparabile cu cele din prima jumatate a anului trecut, dupa cum a afirma pentru adplayers, Alex Paius.

10 ani pe conturi cheie

Catrinel Burghelea s-a alaturat echipei IMAGE PR in 2005 si a celebrat recent 10 ani in companie.De-a lungul timpului, ea a evoluat de la pozitia de Account Assistant la cea de Communication Director si Partener, pe care o ocupa astazi. In prezent, Catrinel Burghelea conduce o echipa de 6 consultanti in comunicare si coordoneaza conturi precum Coca-Cola HBC Romania, Arctic, DERO, Domestos, AXA Asigurari si Prologis.

In cei 10 ani de IMAGE, noul partener a castigat experienta in comunicarea corporate si de brand, dar si in comunicare interna, branding de angajator, digital si altele, administrand conturi precum: Colgate-Palmolive; URSUS Breweries: brand-ul URSUS; UPC; Philip Morris si British American Tobacco (program comun al industriei de tutun); Camera Americana de Comert; Provident Financial; Tasuleasa Social; Accor Services; Bigotti; Class Living; Brown-Forman; International Leasing; Compari.ro.

"Catrinel este talentata, ambitioasa si a demonstrat in timp ca este loiala, dar si pasionata de aceasta meserie, calitati care au dus implicit si la performanta profesionala. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi intotdeauna apreciate si recunoscute, care azi ii confera statutul de partener lui Catrinel si care pot deschide maine drumul oricaruia dintre colegii nostri”, a declarat Iulia Tanase - Managing Director, Partner IMAGE PR.

“IMAGE PR este agentia in cadrul careia m-am format ca profesionist in comunicare si in care am dezvoltat, la randul meu, o echipa de consultanti. Sunt recunoscatoare si ma bucur ca acum am posibilitatea de a contribui la acest business si dintr-o alta perspectiva”, a spus Catrinel Burghelea - Communication Director, Partner IMAGE PR.

Mai mult despre Image PR

Mai mult in PR


PUBLICITATE: