Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu au lansat un hub digital de 300-500 Mii de euro pe an
Luni, 02 Februarie 2015

 adplayers. Iulian Toma

Cu peste 15 ani de expertiza in domeniul digital, fostul director general Mediafax Group, Orlando Nicoara, si Liviu Dumitrascu, unul din fondatorii eJobs si partener InternetCorp, ar putea atrage pe fiecare hub de afaceri 
WeLoveDigital pe care il vor lansa in aprilie a.c venituri cuprinse intre 300.000 si 500.000 de euro, potrivit aproximarilor adplayers bazate pe numarul de persoane estimat de fondatori si pretul mediu al chiriei pe fiecare spatiu de lucru.

"In functie de succes putem ajunge la 150 - 200 de persoane pe hub" a declarat pentru adplayers, Orlando Nicoara, unul dintre cei doi parteneri care detine, alaturi de Dumitrascu, cote egale in afacerea WeLoveDigital.

Promisiunea WeLoveDigital  care ar putea percepe chirii de 200-250 de euro pe luna pentru accesul la toate facilitatile oferite? "Iti inchiriezi aici un birou si intri intr-o comunitate de oameni manati de aceeasi pasiune, sa miste web-ul, sa schimbe mobilul, sa-si lase amprenta digitala. Totul intr-un spatiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni :). Este un loc unde te consulti cu alti antreprenori care mananca online pe paine. Un loc unde solutiile zbarnaie si sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine". 

Publicul Tinta

Publicul tinta al afacerii vizeaza mai multe categorii de potentiali clienti: "Cautam business-uri digitale inclusiv freelanceri. Cautam avocati care sa ofere servicii celor din hub sau contabili pentru acelasi lucru" adauga Orlando Nicoara despre publicul tinta al afacerii care promite sa fie la cheie la inceputul lunii aprilie.

Asta nu inseamna ca cei care isi doresc deja un spatiu in cadrul WeLoveDigital trebuie sa astepte lansarea din aprilie. Il pot solicita inca de pe acum pe welovedigital.ro .

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: