Open2Europe vrea 3,3 Mil. EUR din PR european
Marti, 10 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cat se castiga din PR european si cit vrea o agentie de relatii publice ce promoveaza servicii in tari din Europa? Un raspuns il poate oferi si cifra de afaceri a agentiei de relatii publice Open2Europe, companie ce a lansat de curand si o oferta de servicii adresata companiilor romanesti care doresc sa demareze sau sa isi  dezvolte activitatea in Europa.

Meda Adriana Casunean (foto), Country Manager pentru Romania al companiei de PR a declarat, pentru AdPlayers, ca agentia a avut anul trecut un venit brut anual de 2 mil. EUR si o echipa formata in medie, din 40 de angajati. Potrivit executivului, Open2Europe estimeaza ca pentru anul 2007 compania va avea un venit brut de 3,3 mil.EUR si o echipa de 50 de persoane.

Prezenta in 22 de tari, compania de relatii publice condusa Jerome Mauduit (foto) are in portofoliul de clienti nume cum sunt Epson, BitDefender, Monster (Monster Cable), free-hotspot.com sau Pentax.

“Open2Europe, partenerul nostru european de relatii cu presa, este o agentie unica prin caracterul sau international, flexibil si creativ”, spune Oliviu Talianu, Regional Sales Manager pentru BitDefender. Cu Open2Europe, Talianu sustine ca „BitDefender a reusit sa dezvolte o excelenta strategie de marketing si PR in anumite piete europene”.

„Misiunea noastra este de a ne pozitiona  clientii ca actori-cheie, asa incat sa fie recunoscuti pe piata europeana. Este o cerere pe care am identificat-o mai ales in Romania, unde numeroase firme cauta un partener unic, capabil sa le indrume in dezvoltarea imaginii in tarile tinta. Stim si dorim sa fim acest partener pentru clientii nostri”, mai afirma Meda Casunean.

AdPlayersFile

Open2Europe (www.open2europe.com ) promoveaza lansarea sau cresterea activitatii in Europa, prin crearea si realizarea programelor de relatii presa si business development.

Infiintata in 2000, potrivit companiei, agentia Open2Europe este astazi formata dintr-o echipa internationala permanenta de 22 de oameni.


PUBLICITATE: