Odyssey nu are "frati", insa are parteneri in UK si America
Joi, 18 Decembrie 2008
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Odyssey nu are frati la Londra, asa cum acrediteaza ideea diverse surse din piata, care spun ca fondatorii companiei de publicitate ar fi achizitionat o agentie britanica.

Precizarea este facuta pentru AdPlayers chiar de catre Diana Flutur (foto), sefa agentiei de publicitate Odyssey, care il are ca partener fondator pe Dinu Patriciu, seful grupului Rompetrol si actionar majoritar al grupului de media Adevarul Holding.

“Nu avem niciun frate la Londra, insa avem parteneri in Marea Brtanie si in America, pe diferite proiecte”, a afirmat pentru AdPlayers, Diana Flutur, Managing Partner al agentiei Odyssey, intrebata daca agentia de publicitate pe care o conduce are companii surori la Londra, sau proiecte de investitii in aceasta zona apartinand fondatorilor Odyssey.

„Avem doi parteneri mai apropiati - unul din America,iar altul din Marea Britanie – care au servicii complementare, spre exemplu branding, si cu care ne completam expertizele de comunicare, dar nu avem niciun fel de intelegere juridica, ci doar un parteneriat”, a mai precizat Diana Flutur.  


PUBLICITATE: