OTE Group a incheiat vanzarea catre Orange a Telekom Romania Communications (fix). Ramane cu Telekom Romania Mobile Communications.
Vineri, 01 Octombrie 2021

 

,,OTE ramane pe piata din Romania cu Telekom Romania Mobile Communications S.A., vizand generarea pozitiva de fluxuri de numerar printr-o abordare noua de piata. Doresc sa multumesc echipei de management si angajatilor Telekom Romania pentru toate realizarile obtinute pana acum si le doresc un viitor prosper.” a spus Michael Tsamaz, Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al OTE

AdPlayers. Info

Hellenic Telecommunications Organization S.A. (“OTE”) anunta ca vanzarea cotei sale de 54% din actiunile Telekom Romania Communications S.A. (“TKR”) catre Orange Romania s-a finalizat cu succes. Potrivit companiei, valoarea finala a fost de 295,6 milioane euro. Anuntul este emis in conformitate cu Regulamentul (EU) Nr. 596/2014 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 aprilie 2014.

Michael Tsamaz, Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al OTE, a precizat: “Vanzarea Telekom Romania Communications S.A. este o decizie strategica ce contribuie la dezvoltarea rapida a infrastructurii in Grecia si imbunatateste viziunea pe termen lung privind cresterea si valoarea pentru actionari. In Romania, aceasta va sprijini cresterea Telekom Romania Communications si competitivitatii in piata, in beneficiul clientilor si al societatii romanesti”

OTE estimeaza distribuirea catre actionari a sumei de aproximativ 174 milioane euro, sub forma de dividende extraordinare si rascumparari aditionale de actiuni. Plata dividendelor, care face obiectul aprobarilor interne aferente, este asteptata in cursul anului 2021. OTE va reveni cu detaliile relevante.

,,OTE ramane pe piata din Romania cu Telekom Romania Mobile Communications S.A., vizand generarea pozitiva de fluxuri de numerar printr-o abordare noua de piata. Doresc sa multumesc echipei de management si angajatilor Telekom Romania pentru toate realizarile obtinute pana acum si le doresc un viitor prosper.” a conchis executivul OTE.

Mai mult in Business, Achizitii, Parteneriate si Achizitii


PUBLICITATE: