Noua identitate de brand CONFIDENT sub umbrela The Confident Group care include CONFIDENT - comunicare si Venus Five - productie vizuala.
Vineri, 06 Octombrie 2023

Noua pozitionare si noua identitate de brand au venit in contextul maturizarii agentiei la nivel de servicii, de portofoliu de clienti si, totodata, in contextul extinderii internationale - CONFIDENT a deschis un nou birou in Barcelona

AdPlayers. Info

CONFIDENT, agentie independenta de comunicare integrata, adopta o noua identitate de brand si uneste sub umbrela The Confident Group cele doua linii de business: CONFIDENT - comunicare si Venus Five - studio de productie vizuala.

Noua pozitionare si noua identitate de brand au venit in contextul maturizarii agentiei la nivel de servicii, de portofoliu de clienti si, totodata, in contextul extinderii internationale - CONFIDENT a deschis un nou birou in Barcelona. Procesul de rebranding a avut ca scop o imagine care sa  reprezinte mai clar valorile dobandite in timp, sa denote acel superdrive al echipei CONFIDENT de a transforma imposibilul in posibil.
Scurt istoric CONFIDENT

In urma cu 12 ani, nucleul de business era reprezentat de media relations pentru clienti din zona B2B. Ulterior, expertiza CONFIDENT s-a extins rapid catre industrii cheie din consumer & B2B -  tech, real estate, retail & FMCG, auto & mobility, pharma & medcomms.

Campaniile de comunicare corporate si de brand implementate, au dus catre consolidarea unei structuri de servicii pe trei piloni – comunicare corporate, social & digital si creative services – creatie, productie foto & video si sports marketing.

 

(im)POSIBIL - Procesul de rebranding CONFIDENT

Mara Gojgar, fondatoare CONFIDENT: „Agentia de branding, Inoveo Consultants, printr-un proces structurat, ne-a ajutat sa gasim acel Brand DNA care defineste CONFIDENT si echipa noastra. Totul a pornit cu un workshop in care, dupa multe introspectii si analize, am reusit sa extragem „atomii” care ne fac sa fim cine suntem, care ne descriu cel mai bine. Nu va plictisim cu toate datele, dar concluzia a fost ca suntem smart, fast, curajosi, aventurieri si ca reusim sa facem imposibilul posibil.

Apoi, a venit marea provocare: cum facem sa aratam toate astea intr-un logo? Daca tot suntem smart si #CONFIDENTTech, am apelat la inteligenta artificiala (wink wink) . Si l-am promptat atat de bine, incat rezultatul era aproape final-final, adica motociclista „on a rush”, gata de aventura. Un barbat pe motor, e wild, dar o tipa pe motor, e wild la puterea a doua. Plus vibe-ul;)

Mai departe, am colaborat cu Dochita Zenoveiov (fondatoarea agentiei de branding Inoveo Consultants) si echipa sa, pentru a completa identitatea cu celelalte elemente de branding.”
Misiune & Slogan CONFIDENT: Driving brands to people’s hearts.

Detaliile finale au constat in definirea misiunii CONFIDENT: ”Driving brands to people's hearts” si descoperirea acelui tagline care sa faca click cu tabloul final  si care sa fie foarte engaging. ”Up for a ride?”

Mara Gojgar, fondatoare CONFIDENT: „Dupa ce am trecut peste toate momentele de bucurie si Evrika!, ne-am dat seama ca am vrea totusi sa afle toata lumea ca facem o MAAARE schimbare si ca ne trebuie ceva inspiring si dinamic, asa cum este toata povestea noastra. Sa dati play la clipul de mai jos. S-a muncit mult si bine la el 😀Introducing... We are CONFIDENT manifesto”

https://www.youtube.com/watch?v=n_VB7Nz_m4g


The CONFIDENT Group. Fondat in 2011.

Prezent in Bucuresti si Barcelona, The CONFIDENT Group este un cluster comunicare de marketing format din companii cu expertiza in CEE (Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia) si Spania.

Focusul CONFIDENT este pe acomodarea clientilor internationali pe piata din Romania si sprijinirea companiilor din CEE sa intre pe piata din vest. Expansiunea internationala a CONFIDENT Group a fost generata de ambitiile globale ale clientilor pe care ii consiliem, dar si din ADN-ul nostru de antreprenori.

In prezent, The CONFIDENT Group este format din doua companii CONFIDENT – Marketing communications si VENUS FIVE servicii de productie foto si video. Grupul CONFIDENT a dezvoltat expertiza in industrii cheie de consumer si B2B - tech, real estate, retail & FMCG, auto & mobilitate, pharma & medcomms.

CONFIDENT a castigat mai multe premii pentru campanii de Tech PR si Brand PR in cadrul competitieii PR Award, iar in anul 2020, agentia a obtinut distinctia Consultancy of the Year.

In 12 ani de prezenta pe piata din Romania, agentia a gestionat peste 50 de clienti si campanii. Din portofoliul CONFIDENT fac parte branduri precum AVIS, BLIK, Bucuresti Mall Vitan & Plaza Romania (Anchor Grup), CBRE, DSV, Euplatesc.ro, Liberty Galati, Mitsubishi, Mobexpert, Regus, Roche Diagnostics, Signal Iduna, Spaces, Thoughtworks, VTEX, XIAOMI.

Ride with us : IGLinkedIn

 

 

Mai mult in Rebranding, Branding, Campanii 


PUBLICITATE: