Mutare la varful unuia dintre cele mai mari grupuri de comunicare. Stefan Chiritescu, director de strategie, Centrade Group
Marti, 30 Iulie 2019
 

Stefan Chiritescu, Director de Strategie, Centrade Group.
Credit: Centrade Group 

La mai putin de doi ani dupa ce a devenit directorul de strategie al Kubis Interactive, Ștefan Chiritescu isi extinde rolul si la nivelul Cheil Centrade South-East Europe, sustinand in acest fel 11 piete in Europa de Sud-Est si clienti in Europa si Statele Unite.

AdPlayers. Info

Mutare la varful unuia dintre cele mai mari grupuri de comunicare. Stefan Chiritescu este director de strategie, Centrade Group.

La mai putin de doi ani dupa ce a devenit directorul de strategie al Kubis Interactive, Ștefan Chiritescu isi extinde rolul si la nivelul Cheil Centrade South-East Europe, sustinand in acest fel 11 piete in Europa de Sud-Est si clienti in Europa si Statele Unite.

Promovarea lui Ștefan Chiritescu vine in contextul reorganizarii departamentului de strategie la nivel de grup, pentru a alinia intreaga echipa regionala la noua directie - comunicarea creativa bazata pe analiza de date si la noile servicii de Marketing Digital, Data-Driven Retail Marketing si Omnichannel Consumer Journey.

Fiind considerat unul dintre cei mai buni strategi din industria romaneasca de publicitate,  potrivit comunicarii Centrade, Chiritescu va avea un rol major in transpunerea viziunii grupului in realitate.

„Pozitionarea noastra este despre idei care au impact asupra business-ului printr-o intelegere profunda a comportamentului consumatorilor (on-line & off-line). Singura punte dintre big-data si o poveste de impact este consumatorul, iar rolul lui Ștefan este sa uneasca cele doua lumi prin insight-uri relevante brandurilor, comunitatilor, contextului”, subliniaza Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe. „Datele reprezinta cheia, iar analiza lor coerenta si completa sta la baza fiecarei campanii de succes”.

„Asumarea unui rol regional reprezinta un moment important, in conditiile in care fiecare piata si fiecare client se afla in stadii diferite de maturitate digitala. Aduc cu mine experienta unei agentii puternice de digital, la care se adauga avantajul competitiv al DIA (Digital Intelligence and Analytics), primul centru de analiza de date si business intelligence operat de Cheil | Centrade Romania”, spune Ștefan Chiritescu.

Ștefan Chiritescu si-a inceput cariera in publicitate la Vitrina Felix Media in 2001, in Cluj. Dupa zece ani petrecuti in grupul BBDO in diferite roluri, de la Head of Strategy la Head of Innovation, si-a adaugat experientele Ogilvy si Cohn & Jansen JWT. In 2017, Ștefan s-a alaturat agentiei Kubis in pozitia de Head of Strategy, rol pe care il va pastra si in noua structura a grupului.

 

Mai mult despre CHEIL | CENTRADE si KUBIS INTERACTIVE

 

Cheil | Centrade si Kubis Interactive fac parte din holdingul international Centrade USA – cu operatiuni in Bucuresti, Houston si Zagreb, alaturi de Chainsaw Europe, Cable Direct, Zenith si Epidemic Worldwide.

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si hub regional pentru Sud-Estul Europei, coordonand in total 11 piete. Are sediul central in Bucuresti si birouri locale in Belgrad, Zagreb si Budapesta. Misiunea sa este sa construiasca business-ul si reputatia clientilor prin idei de comunicare puternice si inspirate, ce aduc valoare clientilor, comunitatii si angajatilor.

Pe deplin integrata in reteaua Cheil Worldwide - „The Network Built for Now”, Cheil | Centrade se aliniaza la angajamentul global de a se transforma intr-o companie ce ofera solutii integrate digitale si creative bazate pe date.

Mai mult in Business, Management, Strategie


PUBLICITATE: