Mediacafe (acum, Mihai Fanache 100%) s-a despartit de Ninespices (Mihai Fanache 50%, Orlando Nicoara 50%)
Joi, 26 Februarie 2009

(AdPlayers.ro, Iulian Toma) Infiintata ca divizie de vanzari la Ninespices, Mediacafe, regia care vinde publicitatea Yahoo in Romania, s-a despartit de Ninespices si s-a transformat in Mediacafe Interactive. 

Contactat de catre AdPlayers, Mihai Fanache (foto) a confirmat despartirea operatiunilor de vanzari de publicitate ale Ninespices derulate de Mediacafe, si trecerea lor sub umbrela nou infiintatei Mediacafe Interactive. Potrivit lui Fanache, Ninespices a ramas cu servicii si activitati de creatie.

Controlul Ninespices este exercitat de oamenii de afaceri cu activitate pe Internet Orlando Nicoara (50%), printre altele si managerul Media Pro Interactiv, si Mihai Fanache (50%), celalalt fondator fiind totodata si manager al companiei Ninespices.

Nou infiintata Mediacafe Interactive este detinuta integral de Mihai Fanache (100%), cel care a ales practic sa desparta vanzarile de publicitate de Orlando Nicoara, si ca noua companie sa se ocupe exclusiv de vanzari de publicitate online derulate de divizia Mediacafe de la Ninespices.

Mediacafe este cunoscuta ca reprezentant (reseller) al vanzarilor de publicitate Yahoo in Romania, activitate care, potrivit unor surse din piata ar fi atras numai anul trecut vanzari cuprinse intre 1,3 si 1,5 Milioane EUR. 

Pana la ora publicarii materialului (18:30), Orlando Nicoara  nu a putut fi contactat de AdPlayers pentru a comenta despartirea vanzarilor de publicitate Mediacafe de fosta companie. Surse din piata spun insa ca, desi in prezent cei doi parteneri la Ninespices par sa se fi inteles, miscarea lui Mihai Fanache nu l-ar fi bucurat foarte tare pe Orlando Nicoara.


PUBLICITATE: