Marketing de cadouri pe iPhone si iPad. Appstore de promotionale.
Joi, 18 Iulie 2013
 

( adplayers. Iulian Toma) Ceea ce odinioara pareau jocuri de copii pe telefon, aplicatiile mobile au patruns si in prezentarea companiilor de servicii in marketing si comunicare.

In loc de laptop si legatura la Internet, furnizorul de promotionale Atip Design isi prezinta produsele printr-o aplicatie disponibila pentru iPhone si iPad.

„Aplicatia este dezvoltata in-house. Acum functioneaza pe iPhone si speram ca in cateva zile americanii sa ne aprobe si versiunea iPad. Am facut asta de dragul vitezei si al accesibilitatii” a spus pentru adplayers Marius Buiculescu, managerul si fondatorul companiei Atip Design.

Potrivit lui Buiculescu, o aplicatie nativa pe un device mobil iti permite accesul la informatie de vreo 3 ori mai rapid si mai sigur decat pe web.

„In maxim 3 secunde ajungi la orice informatie, lucru care place. Daca mai pui ca nu ai nevoie de conexiune web, gps si nici macar de acoperire de telefonie mobila, totul capata sens. Deunazi, am prezentat ceva interesant din portofoliu unui viitor client, chiar in avion…”

Daca pana acum, resursele furnizorului de promotionale s-au indreptat doar catre produse atipice, astazi managerul companiei si-a facut o tinta din abordarea atipica a serviciilor oferite clientilor.

„Probabil suntem primii furnizori de cadouri promotionale cu o aplicatie nativa appstore. Si daca tot ne-am facut dezvoltatori Apple, ne vom pune la dispozitie serviciile si pentru astfel de aplicatii. La urmatorul update, introducem o unealta noua prin care oricine poate face o simulare a propriului logo pe produs. Ne trimite un email si ardem cateva etape pentru Start si Productie", conchide Buiculescu.

Aplicatia se cheama Philippi Ro si se descarca de aici:

https://itunes.apple.com/ro/app/phillippi-ro/id654958763?mt=8 

Mai mult in Promotionale


PUBLICITATE: